Ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν γνώριζε τι είναι τα CDS !!!

Απίστευτο....
Διαβάστε τι απάντησε ο πρωθυπουργός μας, ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τις τύχες της οικονομίας μας, σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου CDS, δεν γνώριζα τι είναι τα CDS....
Συνεχίζοντας στην ίδια ερώτηση είπε... ότι αυτοί που λένε ότι εγω δημιούργησα το σχέδιο υπαγωγής με τον Στρώς Καν είναι συνωμοσιολόγοι!!!

Σχόλια

 1. Τον πιστέψαμε τώρα τον ....Αξιόπuστα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εδώ δεν ξέρει τι λέει... Αλλά η δήθεν άγνοια του δεν δικαιολογείται.Ξέρει και "κερδοσκοπεί" εις βάρος της Ελλάδας, αλλά η προδοσία δεν παραγράφεται ούτε ένας προδότης παίρνει συγχωροχάρτι με την ψήφο 151+ κορόιδων!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ας ακούσει το Καρατζαφέρη και να κοιτάξει προς το Γουδί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γιατί δεν ρώτησε τον αδερφό του τον Αντρίκο να του πει; Αυτός είναι ειδικός! Όσο για το σχέδιο με την προσυνεννόηση με το ΔΝΤ, ο ίδιος ο Στος Καν τον κάρφωσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.