Μαζί φάγανε...αλλά εμείς πληρώνουμε

Παράθεση γεύματος από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, με την ευκαιρία του τέλους του Ραμαζανίου.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, παρέθεσε γεύμα με την ευκαιρία του τέλους του Ραμαζανίου προς τιμήν των μουσουλμάνων
Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, κ.κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάταντζη, καθώς και του Δημάρχου Ιάσμου, κ. Ισμέτ Καδή, του Δημάρχου Αρριανών, κ. Ιμπραήμ Σερίφ, και του Δημάρχου Μύκης, κ. Μουσταφά Τζουκάλ.

Στο γεύμα παρακάθησαν η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κ. Άννα Διαμαντοπούλου, και ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, κ. Γεώργιος Καλαντζής.

Διαβάστε και το κοινό ανακοινωθέν των δυο βουλευτών:
ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ
Αθήνα 7-9-2011
Σήμερα στις 7 Σεπτεμβρίου μετά από πρόσκληση του κυρίου αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, συναντήθηκαν μαζί του στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα οι δύο μειονοτικοί βουλευτές, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο δήμαρχος Ιμπραήμ Σερίφ, και ο δήμαρχος Αριανών Ιμπραήμ Σερίφ. Στην συνάντηση μετείχαν και η υπουργός Εθνικής Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και ο υπεύθυνος θρησκευτικών υποθέσεων του υπουργείου Εθνικής Παιδείας Γιώργος Καλαντζής.
Το γεύμα αυτό υπήρχε σκέψη να δοθεί μέσα στον μήνα του Ραμαζανιού αλλά λόγω του φορτωμένου προγράμματος του αντιπροέδρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Η συνάντηση διεξήχθη σε μια θερμή και θετική ατμόσφαιρα, ενώ υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με θέματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα την μειονότητα.
Μια ιδιαίτερη σημασία στην συνάντηση πρόσθεσε και το γεγονός πως σήμερα τέθηκε προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα.
Οι μειονοτικοί εκπρόσωποι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την συνάντηση, καθώς και για τις αποφάσεις που βγήκαν από την συνάντηση για το μέλλον.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.