Ποδοσφαιριστής έπιασε τσαντάκια

 
Σπρίνταρε, κατάφερε να περάσει όποιο εμπόδιο βρισκόταν μπροστά του, μόνο που αντί να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα, εξουδετέρωσε ένα τσαντάκια, θύμα του οποίου είχε πέσει μια ηλικιωμένη γυναίκα! Η εντυπωσιακή ενέργεια του Περικλή Μπουσινάκη, που αγωνίζεται ως επιθετικός με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, έγινε στο κέντρο της θεσσαλικής πόλης, όπου κυνήγησε και έπιασε έναν κακοποιό.
Ολα άρχισαν στη συμβολή των οδών λεωφόρου Ειρήνης με Καραμπατζάκη...
«Ο δράστης την είχε στήσει έξω από μια τράπεζα και την ώρα που βγήκαν δύο ηλικιωμένες τους όρμησε ρίχνοντάς τις στο έδαφος. Στη συνέχεια άρπαξε την τσάντα που κρατούσε η μια από αυτές και το έβαλε στα πόδια. Τα θύματα άρχισαν να φωνάζουν βοήθεια, αλλά αυτός είχε ήδη απομακρυνθεί. Κόσμος τον κυνήγησε σε μια προσπάθεια να τον πιάσει, αλλά αυτός έτρεχε πολύ και δεν τον έφτανε κανείς», τόνισε μιλώντας στην «Espresso» ο επιθετικός της βολιώτικης ομάδας.
Οπως φάνηκε, όμως, ο Αλβανός δράστης δεν ήταν καλός στις… ντρίπλες ούτε είχε την καλύτερη φυσική κατάσταση, αφού λίγα δευτερόλεπτα αφότου άρπαξε την τσάντα της υπερήλικης έπεσε στα χέρια του 25χρονου Περικλή.
«Εκείνη την ώρα», συνεχίζει ο ποδοσφαιριστής, «έτυχε να βγαίνω από ένα μαγαζί και άκουσα κόσμο να τρέχει και να φωνάζει “κλέφτης, κλέφτης, πιάστε τον”. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έτρεξα και γρήγορα τον έπιασα, τον χτύπησα και τον έριξα κάτω στον δρόμο. Χωρίς να τον αφήσω από τα χέρια μου, κράτησα μια απόσταση ασφαλείας, γιατί δεν ήξερα αν κρατούσε μαχαίρι ή οτιδήποτε άλλο με το οποίο θα μπορούσε να μου επιτεθεί. Αυτός, όμως, είχε κουραστεί από το τρέξιμο και παράλληλα ζαλιστεί από το χτύπημα και την πτώση στο έδαφος και δεν έκανε καμία κίνηση. Αμέσως μαζεύτηκαν στο σημείο άνδρες και τον κράτησαν μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει. Εγώ πήρα την τσάντα που είχε κλέψει και την έδωσα πίσω στην 83χρονη, η οποία ήταν σοκαρισμένη».
Οπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 29χρονος Αλβανός τσαντάκιας, που δεν μπόρεσε να ξεφύγει από έναν καλά εκπαιδευμένο στα σπριντ αθλητή, στις 13 Αυγούστου είχε επιχειρήσει να αρπάξει μια τσάντα και από κοπέλα που περίμενε στη στάση στην περιοχή Παναγία Τρύπα. Το θύμα όμως αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο κακοποιός να της βγάλει μαχαίρι. Φοβούμενη για τη ζωή της, η κοπέλα αναγκάστηκε να αφήσει την τσάντα της στα χέρια του 29χρονου, ο οποίος τράπηκε σε φυγή. Και εκείνη τη φορά ο δράστης είχε καταδιωχθεί από πολίτες, ωστόσο δεν είχε καταστεί εφικτό να συλληφθεί.
Ο Περικλής Μπουσινάκης από τα Χριστούγεννα βρίσκεται στην ομάδα της Νίκης Βόλου και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Στο παρελθόν έχει περάσει από τις ομάδες του Παναθηναϊκού και της ΑΒ Κοπεγχάγης.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Σχόλια