Κουτιά ύπνου στα αεροδρόμια

Οι εικόνες ταξιδιωτών να κοιμούνται στο πάτωμα των αεροδρομίων εξαιτίας πολύωρων καθυστερήσεων σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν.
Το sleepbox, που «αφίχθη» ήδη στο αεροδρόμιο της Μόσχας, βάζει τέλος στην κούραση και στο άγχος αναμονής για την επόμενη απογείωση. Τα ειδικά εξοπλισμένα «κουτιά ύπνου» υπόσχονται ύπνο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, και ανέσεις που θα κάνουν τις καθυστερήσεις στα αεροδρόμια πιο ανεκτές.

Το sleepbox, που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Arch Group, Ρώσων αρχιτεκτόνων, διαθέτει δύο κρεβάτια, κλιματισμό, και παρέχει στον ταξιδιώτη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον φορητό υπολογιστή του ή να φορτίσει το κινητό του τηλέφωνο.

Τα «υπνοδωμάτια» αυτά, που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα νοικιάσουν από μισή ώρα και πάνω, είναι κατασκευασμένα από MDF και επενδυμένα με λουστραρισμένο καπλαμά.

Οι διαστάσεις του κάθε δωματίου είναι 2,5 μέτρα μήκος, 1,6 μέτρα πλάτος και 2,5-3 μέτρα ύψος, και εκτός από τον γενικό φωτισμό υπάρχει πλαίσιο με ενσωματωμένα LED φώτα ανάγνωσης, ενώ τα παράθυρα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτροκίνητες περσίδες που το απομονώνουν πλήρως από τον εξωτερικό χώρο.

«Το sleepbox επιτρέπει στους επιβάτες να περάσουν μια νύχτα με ασφάλεια και οικονομικά, να χαλαρώσουν, να κοιμηθούν και να μην έχουν έννοια για τις αποσκευές τους, αφού μπορούν να τις βάλουν κάτω από τα κρεβάτια τους» δηλώνει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της εταιρείας που το κατασκεύασε.
ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ
espresso

Σχόλια