ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ.!

Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος
 ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ.!
Μυξοκλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα οι αδίστακτοι του FOCUS, γιατί δήθεν οι Έλληνες φάγανε τα λεφτά των Γερμανών..!
Σα δεν ντρέπονται!!! Αντί να σκύβουν τα κεφάλια για τα κακουργήματα του λαού τους, πού κατασφαγίασε ένα εκατομμύριο (1.000.000) Έλληνες πατεράδες, μανάδες και αδέλφια μας πριν από λίγες δεκαετίες, και ξεκλήρισε ολόκληρες επαρχίες, πόλεις και χωριά.! Αντί, αυτοί, οι μεγαλύτεροι και χειρότεροι μπαταξήδες του Κόσμου (!) όπως η Ιστορία τους καταγγέλλει, πού μόνο στη μικρή Ελλαδίτσα μας από τις αποζημιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με τους ανατοκισμούς χρωστάνε πάνω από πεντακόσια δισεκατομμύρια Ευρώ, να εξοφλήσουν, έστω αυτά τά ελάχιστα από τα οφειλόμενα.! Αντί, να μας ευγνωμονούν γιατί συγκατανεύσαμε (δυστυχώς άνευ όρων.!) να επανενωθούν, συγχωρώντας τους μεγαλόκαρδα για άλλη μια φορά! 

Αντί να αποδίδουν αιώνιο φόρο τιμής στα φτωχαδάκια μας, πού, ανεξίκακα, αμέσως μετά τον Πόλεμο, πήγαν και δούλεψαν σαν σκλάβοι στις φάμπρικες και τα εργοτάξιά τους, ενώ αυτοί θάπρεπε με κατεβασμένα τα μούτρα να έλθουν ΤΣΑΜΠΑ και να ξανακτίσουν τον Τόπο μας, πού με τους Ναζί και τους Γκεσταπίτες τους ρημάξανε, χωρίς σε τίποτε να τους φταίξουμε!!! Παρουσιάζονται αδικημένοι και ψευτοκλαίνε..!
Αλλά, δεν φταίνε αυτοί, πού πάντοτε, εχθροί μας και εκμεταλλευτές μας και φίλοι των χειρότερων εχθρών μας ήσαν και είναι!!! Φταίει η ΗΓΕΣΙΑ μας, πού αντί αντρίκεια να τους εγκαλέσει παγκόσμια και να τους αναγκάσει και τα χρέη τους να πληρώσουν και ένα τεράστιο Συγγνώμην να ζητήσουν, κάθεται και τους γλύφει και τους αφήνει να μας ξεφτιλίζουν ως Ιστορία, ως Λαό και ως πρόσωπα.! Φταίει η ΗΓΕΣΙΑ μας, γιατί αυτούς τους A(Γ)ΡΕΙΟΥΣ δεν τους καθίζει στο εδώλιο της Ιστορικής Αλήθειας και δεν τους απαγγέλλει το δριμύτατο κατηγορητήριο πού τους πρέπει, μπροστά στο οποίο οι κατηγορίες στη Δίκη της Νυρεμβέργης ωχριούν!!!
Ας γνωρίζουν όμως αυτοί οι κύριοι του FOCUS ότι, τα πραγματικά κακουργήματα δεν παραγράφονται και πολύ σύντομα θα κληθούν, οι όντως ένοχοι, να τα πληρώσουν με τόκο και επιτόκιο!!!

Σχόλια