Αποθέωση κ. Σαχινίδη....(Βίντεο)

Απόστρατοι έξω από το γραφείο κ. Σαχινίδη στη Λάρισα..
"Ο λαός απαιτεί, όλοι οι κλέφτες στο Γουδή"!
Κλέφτες..Κλέφτες..
Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω...
Μιλάμε για πραγματική αποθέωση!






Σχόλια

  1. μπραβο μας.........καλη και δυνατη συνεχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα ξυπνήσουν και οι εν ενεργεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!
    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι γράφεις με κεφαλαία γράμματα δείχνει τον πανικό σου. Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου αυτοί δείχνουν το ήθος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφω με κεφαλαία άσχετε ανώνυμε για να τονισω :
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!
    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΤΕ !!!
    Τωρα το κατάλαβες ρίψασπη απόστρατε.
    ΥΓ Φαίνεται πριν παραιτηθείς έρριχνες μόνο πασεντζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως σε ενόχλησε το σύνθημα να τιμωρηθούν οι κλέφτες, ή η απαίτηση για απόσυρση του μνημονίου, που τελικά δεν πέτυχε και δεν είναι ευτυχία;
    Γιατί; Δεν θέλεις εσύ, να τιμωρηθούν όσοι έβαλαν ¨χρυσές ¨υπογραφές σε συμβάσεις.... και σήμερα την πληρώνουμε όλοι;
    Ο τρόπος που γράφεις δείχνει εμπάθεια για να μην πω μισανθρωπία. Το σίγουρο είναι ότι δεν ξέρεις τίποτα από το έργο των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και ιδιαίτερα τα προβλήματα των ε.ε και ε.α. στελεχών τους.
    Δεν εγκαταλείψαμε ποτέ τη αποστολή που μας ανέθεσαν ούτε παραχωρήσαμε κομμάτι εθνικής κυριαρχίας.
    Ρίψασπις δεν είναι αυτός που μετά από 30 χρόνια εξαίρετης υπηρεσιακής ζωής αποφασίζει να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του, κάνοντας χρήση νόμιμου δικαιώματος που απορρέει από τη σύμβαση που συνυπέγραψε με την υπηρεσία.
    Η αίτηση για αποστρατεία σε καμιά περίπτωση δεν αντιβαίνει στον όρκο που έδωσε προς την Ελλάδα,τα ιερά σύμβολά της, το Σύνταγμα και τους Νόμους. Απεναντίας αν κληθούμε από την ΠΑΤΡΊΔΑ, καθότι ως έφεδροι αξιωματικοί, θα είμαστε πάλι στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούμε την Εθνική ακεραιότητα από τον Έβρο έως το Καστελόριζο(εκτός αν και αυτό σε ενοχλεί).
    Όσο για το σχόλιο σχετικά με τα παίγνια στους Η/Υ, δεν σε αδικώ για την άγνοια σου, σε ενημερώνω ότι τα μηχανογραφικά συστήματα των Ενόπλων Δυνάμεων,δεν έχουν εφαρμογές παιγνίων, όπως τα ipad τα laptop και οι Η/Υ των Μ.Κ.Ο. και των πολιτικών γραφείων.
    Να είσαι λοιπόν, πιο προσεκτικός στις κρίσεις και εκφράσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 28/9 7.53 πμ

    Αν σε εσένα σου αρέσει αυτή η συμπεριφορά για τεως στελεχη των ΕΔ, τότε εχω αδικο.

    Θα ηθελα λοιπον να σου θυμίσω ότι αξιωματικός δεν είναι επάγγελμα που οταν το παρατήσεις εστω και με προσωπική σου επιλογη, χανεις και την ιδιοτητα σου και ακυρώνεις τον ορκο που έδωσες. Αν αυτό που σου λεω είναι πάλι λαθος, τότε έχω παλι αδικο.

    Επίσης "φιλε" θα σου θυμίσω οτι ο ελληνας αξιωματικός βαζει πανω απόλα τη πατρίδα, τη σημαια και το οπλο που υπηρετεί. Εσυ αλλαξες τις προτεραιοτητές σου (δικαιωμα σου) και αποφάσισες να αφοσιωθείς αλλού. Αν αυτό που σου λεω είναι πάλι λαθος, τότε έχω παλι αδικο.

    Οσο για τα παίγνια στους Η/Υ εσυ εβγαλες αυαθαίρετο συμπέρασμα για τι εννοούσα. Οχι φιλε δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες (τόσο σου φτανει βεβαια) εννοούσα την πραγματική πασεντζα με πραγματική τράπουλα και οχι virtual. Αν σχεφθείς θα καταλάβεις τι εννοώ.

    Οσο για μενα μπήκα στο στρατευμα με πανω από 18000 μορια και με σκοπό να υπηρετησω τη πατρίδα μου μεχρι τελευταίας ρανίδας και οχι με τη πρωτη ευκαιρία να την κανω σαν μισφοθορος της λεγεώνας τνω ξένων. Ελπίζω τωρα να καταλαβαινεις την μεγαλη μας διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ανώνυμο 3:06 μ.μ
    Όταν και εσένα (που το απεύχομαι) σου κόψουν από 10000 ως 15000 χιλιάδες ευρώ το χρόνο,τόσες είναι οι απώλειες στις συντάξεις των "κάτω των 55", να πας στον Σαχινίδη και να του πεις :
    "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κ. υπουργέ που με οδηγείτε στην εξόντωση και την εξαθλίωση. Πάντα τέτοια.."
    Αυτά να του πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 3.22 μμ βλεπω οι απαντήσεις σου ειναι αμεσες (17'), φαινεται αφησες την πασεντζα και το εριξες στο internet.
    "Φιλε" επειδή φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τι σου λενε στο λεω για μια ακομα φορα και με κεφαλαια.
    "ΦΙΛΕ"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΛΛΟΙ (σαν και σενα) ΒΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , ΣΠΙΤΙΑ , ΕΞΟΧΙΚΑ , ΑΥΤΟΛΚΙΝΗΤΑ , ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΓΘΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗ Π Α Τ Ρ Ι Δ Α ΚΑΙ ΤΟ Κ Α Θ Η Κ Ο Ν.
    Ελπίζα τωρα να καταλαβες, επιτελους, τη διαφορά.
    "Φιλε" εσύ ησουν ενας απλος ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ , εγω απλα ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φωναζανε "όλοι οι κλέφτες στο Γουδή", υπονοόντας την εκτελεση των 6. για δειτε την ιστορία της εκτελεσης
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97_%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%AD%CE%BE%CE%B9

    Προσεξτε τι λεει στον επίλογο :
    "Τον Οκτώβριο του 2010 το ανώτατο δικαστήριο έκρινε αθώους τους καταδικασθέντες"

    Tι ζητούν τελικά αιμα αθωων ?

    Αρα, καλό ειναι να αλλαξουν το συνθημα και να μαθουν ιστορία, καθοτι δεν επιτρεπεται εστω και σε τεως στρατιωτικούς να μην ξερουν την ιστορία του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε βλέπω,και δεν μπορώ να πω ότι, είμαι περήφανος για σένα. Το μόνο που κάνεις ματώνεις τα δάκτυλα σου στο πληκτρολόγιο. Ποιόν όρκο ακριβώς τιμάς; Να λοιδορείς,συκοφαντείς Έλληνες που πριν από εσένα ξημεροβραδιάζονταν στα σύνορα, ήταν στα readines, μήνες πάνω σε κάποιο πολεμικό πλοίο;
    Αλλά δεν σε κατηγορώ έχεις υποκύψει στο ¨αφεντικό¨ σου και ίσως ξέχασες τον όρκο σου προς την πατρίδα.
    Να σου τονίσω μόνο ότι, εμείς μείναμε πιστοί στο ¨Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες¨ ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 10.18 μμ
    Βλεπω οτι κατεβασες το χρονο αντιδρασης στα 16'.
    Συγχαρητηρια !!!!!
    Από ότι βλεπω χρησιμοποιείς το ρητο της ΣΙ, αλλα μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει.
    Για να γθνεθς καλυτερός μου θα επρεπε να μεινεις μεχρι τελος και οχι να εγκαταλειψεις με τη πρωτη ευκαιρία. Απ' οτι φαινεται οι μαιμουδες πτητικα σε βοήθησαν να την κανεις γρηγορα και να εχεις πολλα πτητικα εξαμηνα μαιμουδες με μεγαλυτεο φυσικα εφαπαξ και μεγαλυτερη φυσικα συνταξη.
    Βεβαια τωρα που εισαι απ΄εξω δεν μπορείς να κανεις λευκη απεργία.
    Τι να κανουμε φιλε ετσι ειναι η ζωη και η ατιμη κοινωνία "αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους κατεβαζει"
    Στο αφιερώνω
    http://www.youtube.com/watch?v=5nQSOSQMn10
    για να εχεις καλη νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑποστρατικοποιημένοςΤετ Σεπ 28, 10:56:00 μ.μ. 2011

    Μπράβο στους απόστρατους...Διεκδικούν όσα κέρδισαν με τον ιδρώτα τυος και τώρα τους τα κόβουν... Από ό,τι φαίνεται ο Ανώνυμος 10:35 είναι (υπ)αξιωματικός βολεμένος από τις ρουσφετολογικές Ε.Δ. και του συστήματος ΠΑΣΟΚ.Βλέπετε "η ατιμη κοινωνία "αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους κατεβαζει"".Αυτός τώρα μόλις ανέβηκε και κάποτε (στο άμεσο μέλλον) θα κατέβει και θα αναγκαστεί από το ίδιο σύστημα που τώρα προσκυνάει και "γλύφει" να αγωνιστεί και αυτός για κάτι αλλά μάλλον θα είναι ήδη αργά.

    Υ.Γ. Το να γράφουν σχόλια οι απόστρατοι το καταλαβαίνω(έχουν χρόνο) αλλά ένας εν ενεργεία να γράφει συνέχεια, μάλλον δεν πρέπει να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια(μπρρρ φρίκη)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 10.56 mm
    Αν προσεχες τα σχολια θα εβλεπες οτι δεν ειμαι απο αυτούς που τοσο απαξιωτικα μιλας.
    Ειμαι απο ΑΣΕΙ και μπηκα με πανελληνιες και οχι με ενα ντενεκε λαδι που μαλλον μπηκες εσύ, τιμω τον ιδρωτα ολων των συναδελφων ανεξαρτητα ποοέλευσης και πανω απόλα τιμω το αξιωμά μου.
    Οσο για το πολιτικό τρυπακι που πας να με βαλεις σε πληροφορώ ότι ο ελληνας αξιωματικός δεν ειναι σε κανενα κομμα και υπηρετεί απλά τη πατρίδα του. Το κομμα μου λοιπον ειναι μονο η ΕΛΛΑΔΑ.
    Το κατάλαβες τωρα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οσο για το σχολιο σου για το ποτε θα γραφω και ποτε οχι ειναι δικό μου θεμα, οπως επίσης και πως θα διαθετω τον ελυθερο χρόνο μου.
    Εσυ τις πυτζαμες σου και στο κρεββατι σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.