Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αποστράτων στη Λάρισα.

Περίπου χίλιοι απόστρατοι έδωσαν το παρόν σήμερα το πρωί στις 11:30 έξω από το κτήριο της περιφέρειας της Λάρισας.
Οι απόστρατοι της περιφέρειας Θεσσαλίας συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν,ύστερα από τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης και την ανακοίνωση των νέων μέτρων που στοχεύουν στην περαιτέρω μείωση των συντάξεων ειδικότερα για συνταξιούχους κάτω των 55 ετών, που αφορούν ως επί το πλείστον συνταξιούχους των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

'Εγινε ανάγνωση του ψηφίσματος και στην συνέχεια επίδοσή του στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραλαριώτη και στο γραφείου του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών κ. Σαχινίδη.











Σχόλια

  1. ΚΛΑΨΤΕ - ΚΛΑΨΤΕ - ΚΛΑΨΤΕ - ΚΛΑΨΤΕ - ΚΛΑΨΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν βλέπω κανέναν να κλαίει. Μόνο έναν να έχει χάσει την ψυχραιμία του και΄.... να μην μπορεί να αρθρώσει πάνω από μία λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΟΥΖΕΙ - ΤΣΟΥΖΕΙ - ΤΣΟΥΖΕΙ - ΤΣΟΥΖΕΙ - ΤΣΟΥΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άριστα πράξατε και του τα ψάλατε. Άριστη η προσπάθεια των ενεργειών σας.
    Εύχομαι να έχει καλή επιτυχία και η συνάντηση της Παρασκευής στο ΥΠ.ΕΘ. ΑΜΥΝΑΣ.
    Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν στα όσα τους λέμε και τους λένε κάθε μέρα. Τώρα διαπίστωσαν τα παιδιά του πολυτεχνείου πως έχει η κατάσταση στην Ελλάδα. Χθες η σημερινή κυβερνόντες δεν τα γνώριζαν και υποχρέωσαν τον Καραμανλή σε λιποταξία. Τότε ζητούσαν εκλογές, διότι αυτοί είχαν την λύση. Τώρα τους ενοχλεί που η αντιπολίτευση κάνει αυτό που έκαναν εκείνοι τότε. Γιατί δεν συναινούσαν αυτοί τότε και να βγάλει το φίδι ο Καραμανλής; Ακόμη και σήμερα δεν λένε την αλήθεια. Τι περιμένουν;
    Καλά κάνουν οι συνάδελφοι και φωνάζουμε. Καλό θα ήταν να λέμε όλοι τα ίδια και όχι άλλα οι μεν και άλλα οι δε. Δεν είναι ώρα για να συζητήσουμε διαφορές. Είμαστε στο ίδιο καζάνι που βράζει, δεν έχει σημασία αν μέσα στα φασόλια υπάρχουν και μερικά άλλα όσπρια
    Νικ. Καπνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.