Σόιμπλε: Η Ελλάδα χρειάζεται μια δεκαετία για να γίνει ανταγωνιστική


Σύμφωνα με το Reuters, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σε συνέντευξή το Σάββατο ότι,  η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις κεφαλαιαγορές το επόμενο έτος και θα χρειαστεί μια δεκαετία για να καταστήσει την οικονομία της ανταγωνιστική.

Ο Σόιμπλε τόνισε  ότι είναι "σαφές ότι η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε κεφαλαιαγορές το 2012, όπως νομίζαμε το 2010."
"Η Ελλάδα θα χρειαστεί μια δεκαετία και όχι απλά ένα χρόνο για να γίνει πλήρως ανταγωνιστική", πρόσθεσε ο υπουργός της κυβέρνησης της καγκελάριου Ανγκελα Μέρκελ.

Σχόλια

  1. Αν σκάσει η φούσκα της Γερμανίας πόσα χρόνια , αυτή θα χρειαστεί;
    Βγάλανε την Ελλάδα στη σέντρα για να ξεφύγουν αυτοί. Σε αυτό βοήθησαν και οι εν Ελλάδι γερμανοτσολιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ[ΒΛΕΠΕ ΑΛΑΡΙΧΟΣ] ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΟΛΕΜΟ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.