Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεσηκωθείτε, Οργανωθείτε, Αντισταθείτε..

Δεν το λέμε εμείς.
Κάποιος άλλος το είπε και μάλιστα όχι τυχαίος...
Λέτε να ήξερε κάτι;;
Λέτε να έχει δίκιο;;
Δείτε ποιος το είπε.


2 σχόλια:

 1. Το πρόβλημα είναι ότι οι Έλληνες πιστεύουν ότι με το πληκτρολόγιο μπορούν να τους κάνουν ζημιά. Χθες τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά. Δεν τους φοβίζει το πληκτρολόγιο, για αυτό και δεν απαγορεύουν την ελεύθερη αυτοϊκανοποίηση μέσω των blogs.
  Αν δεν κάνουμε αυτά που λέει ο ΓΑΠ πράξη, έρχονται κι άλλα χειρότερα. Γιαυτό,

  ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η μοναδική απάντηση είναι, κανένας δεν πρέπει να τους δώσει ούτε ένα σεντς...
  Όλοι στους δρόμους μέχρι να ξεκουμπιστούν τα ανδρείκελα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης. Μην μασάτε και μην τρομοκρατείσθε, είναι η μόνη λύση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.