Τους διώχνουν με τροπολογία σε άσχετο νόμο

Κατατέθηκε χθες τροπολογία στο σχέδιο νόμου : "Ενισχυμένα μέτρα εποπτείας και εξυγίανσης των Πιστωτικών Ιδρυμάτων – Ρύθμιση θεμάτων χρηματοπιστωτικού χαρακτήρα – Κύρωση της Σύμβασης – Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και των τροποποιήσεών της και άλλες διατάξεις."
Με την συγκεκριμένη....
τροπολογία  του Κ. Βενιζέλου που κατατέθηκε χθες στις 13:00, στο τραπεζικό νομοσχέδιο, προβλέπεται η παύση των πέντε από τα επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ, πλην του προέδρου της και του μέλους που ορίστηκε από το σύλλογο εργαζομένων της Αρχής.
Αποφασίζομεν και απολύομεν...

Σχόλια

  1. Πολύ δημοκρατία. Όποιος διαφωνεί... πατάσσεται,και με το νόμο.
    Αποφασίζομεν και διατάζομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάνεται η Πατρίδα μας , αυτός ο τόπος που μας κάνει ξεχωριστούς χιλιάδες χρόνια - επομένως και ο Ελληνισμός - και δεν θα πολεμήσουμε καν ; Δεν είναι όλα ¨ευρώ¨ , υπάρχει η αξιοπρέπεια , η δικαιοσύνη και το φιλότιμο (δεν υπάρχει αλλού αυτή η έννοια !) του Έλληνα η μάλλον να πω ...υπήρχε; Αποφασίστε πως ήρθε η ώρα να διώξουμε τα σκυλιά και τους προδότες που γι΄άυτούς δεν έχουν καμιά αξία οι ζωές μας ..! Τι παπα(ρα)νδρέου ,σαμαράς,παπαρήγα κλπ ΟΛΟΙ έχουν ευθύνη και ΚΑΝΕΝΑΣ πρόθεση να σώσει την Ελλάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.