Ενημέρωση του Πρωθυπουργού Ράιχενμπαχ από τους υπουργούς του-Η Αννούλα θα του κάνει και το τραπέζι!

[Θα συναντηθεί και με τον Σκανδαλίδη που έκανε τον μάγκα πριν λίγους μήνες και έλεγε ότι θα πετάξει έξω απ' το Υπουργείο τον επίτροπο;
Μήπως θα τον τραπεζώσει κι αυτός όπως θα κάνει η Διαμαντοπούλου;]
Νέο κύκλο επαφών με υπουργούς της κυβέρνησης έχει σήμερα, Τετάρτη, ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα και ουσιαστικός Πρωθυπουργός της χώρας, Χορστ Ράιχενμπαχ. Ο Γερμανός αξιωματούχος θα συναντηθεί και με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Ράιχενμπαχ, πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, θα μιλήσει σήμερα το πρωί σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με θέμα «Ανάκαμψη τώρα - Ένα ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα».

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλο και εν συνέχεια ο επίτροπος θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου. Στην συνέχεια ο κ. Ράιχενμπαχ θα έχει συνεργασία με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής Κυβερνητικής Επιτροπής που έχει ως θέμα το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο ο κ. Ράιχενμπαχ θα έχει διαδοχικές συνεργασίες με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Δ. Ρέππα με την παρουσία και των υφυπουργών, κκ. Π. Τζωρτζάκη και Ντ. Ρόβλια και με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Ραγκούση.

Στις ανωτέρω συναντήσεις αναμένεται να εξετασθεί η εφαρμογή του Μνημονίου και η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ.
 

Σχόλια