Αντώνη, "το "σφάζουνε όταν δεν κελαηδάει, τ' αηδόνι".

 
Πες μας Αντώνη, σήμερα στη Σαλονίκη, χωρίς περιστροφές.
Είναι αντισυνταγματική  και παράνομη η πρόσφατη απόφαση για επιβολή φορολογίας στα ακίνητα ;
 ΟΧΙ ή ΝΑΙ ;
Αν ΟΧΙ να εξοφλήσουμε-χωρίς άλλο-όλοι οι υπόχρεοι τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με τον νέο φόρο.
Αν  ΝΑΙ να κληθεί ο Ελληνικός Λαός να μην πληρώσει και μ' ένα κείμενο δυο σειρών που θα προτείνουν οι νομομαθείς της ΝΔ, να επιστρέφει ο καθένας μας πίσω τις βεβαιώσεις στο ΥΠ.ΟΙΚ,  ως παράνομες, καταχρηστικές, εκβιαστικές και απαράδεκτες.
 
Να πάρει επίσημα θέση η ΝΔ, τι τους έχει τούς καθηγητές της νομικής και τους υπόλοιπους νομομαθείς, για φιγούρα στα ψηφοδέλτια ;
Αντώνη, μίλα καθαρά, χωρίς μισόλογα και "ναι μεν αλλά",  ή αλλιώς έλα να σου δείξω που έχει βρούβες, να πάμε τώρα με τα πρωτοβρόχια που θα φυτρώσουν, να τις μαζεύουμε μαζί.
Αντώνη ξέρω, δεν φοβάσαι την εξουσία, τους ΠΑΣΟΚΟαρουραίους και τους δικούς σας και των άλλων κομμάτων  "συνεργαζόμενους αρουραίους", που έχουν εισβάλει στην Δημόσια Διοίκηση και ροκανίζουν τα πάντα,  φοβάσαι, όπως όλοι μας. 
Στα δύσκολα όμως ξεχωρίζουν οι αρχηγοί.
 
-Όπως έφθασαν τα πράγματα στο αδιέξοδο, ίσως η ΝΔ μπορεί αυτή την στιγμή να κυβερνήσει την χώρα, αφού πρώτα το κόμμα ξεφορτώσει άμεσα στις λαμογιοχωματερές, όλους τους αστικούς ποντικούς, τους κουμπάρους που τακίμιασασν με  ΠΑΣΟΚΟλαμόγια και αρουραίους,   επίσης δε όσους ΝΔσυμπολίτες  Ισραηλίτικης καταγωγής, υπηρετούν σκοτεινά σιωνιστικά συμφέροντα της αρπαχτής και της παγκοσμιοποίησης. Τα υπόλοιπα θα τα παλέψουμε.... 
 
ΥΓ.
-Δεν με αφορά η νέα φορολογία των ακινήτων, ένα δυάρι 35ετιας έχω με δάνειο.
 
Γ.Δη

Σχόλια

  1. Αναλύοντας τα όσα αναφέρονται από τα καθεστωτικά κανάλια αυτό που εισπράττω είναι:
    Τελικά έχουμε συγκυβέρνηση.
    Το ανίκανο ΠΑΣΟΚ, είναι στην εξουσία, έχει την κουτάλα, ελέγχει (τρώει) το χρήμα, κάνει κανό, τραπέζια με ψάρια 17000 ευρώ, τρώει καθημερινά στο GB, ταΐζει χαραμοφάηδες αδελφούς, ζει πλουσιοπάροχα και με ασφάλεια, διορίζει γυναίκες, κόρες στο δημόσιο την ίδια ώρα που απολύει Έλληνες πολίτες και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
    Η ΝΔ συγκαλύπτει, εργάζεται πυρετωδώς δίνοντας ιδέες, λύσεις προτάσεις και το βασικότερο ανέξοδα( για το ΠΑΣΟΚ) καθώς χρεώνεται το κόστος των προτάσεων της ( εργασιακή εφεδρεία) και όχο μόνο. Επιπλέον οι βουλευτές της ΝΔ, δεν πλησιάζουν τους πληττόμενους από τα μέτρα Έλληνες, έστω και για να ακούσουν τις ανησυχίες του.
    Προς επίρρωση των ανωτέρω η επαναλαμβανόμενη διεξαγωγή εκτάκτων υπουργικών συνεδριάσεων αμέσως μετά την παράθεση των προτάσεων της ΝΔ από τον Αντώνη Σαμαρά (Ζάππειο Ι, Ζάππειο ΙΙ, ΔΕΘ). Τυχαίο δεν νομίζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.