Στο ΠΑΣΟΚ αγαπάνε την Στατιστική και δουλεύουν υπερωριακά....

Η στατιστική αποσκοπεί στην εξαγωγή των "καλύτερων" πληροφοριών απο τα διαθέσιμα δεδομένα, για το λόγο αυτό κατατάσσεται απο μερικούς σαν κλάδος της θεωρίας των αποφάσεων. 

Το ΠΑΣΟΚ έχει αντιληφθεί την σημαντικότητα και σπουδαιότητα της στατιστικής επιστήμης..
Δεν εξηγείται διαφορετικά...
Για αυτό δυο υπάλληλοι της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), έχουν απασπασθεί στο....
ΠΑΣΟΚ στην Βουλή και στον κ. Απόστολο Κακλαμάνη αντίστοιχα.
Οι πιο πάνω υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, εκτός ότι δουλεύουν για το ΠΑΣΟΚ εργάζονται και οι δυο υπερωριακά..
Διαβάστε τις πιο κάτω αποφάσεις και θα καταλάβετε...
Έγκριση υπερωριακής απασχόλησης σε υπάλληλο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που έχει διατεθεί στα γραφεία του Κόμματος «ΠΑ.ΣΟ.Κ» στη Βουλή.
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Εγκρίνουμε να λάβει υπερωριακή αμοιβή για απασχόληση πέραν από το κανονικό ωράριο, η υπάλληλος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής με βαθμό Α’ του Κλάδου ΠΕ Στατιστικών κ. ........, η οποία έχει αποσπασθεί στα γραφεία του Κόμματος «ΠΑ.ΣΟ.Κ», στη Βουλή, για τη γραμματειακή υποστήριξη του έργου του, ως εξής:
- Για το μήνα Μάρτιο 2011, σαράντα πέντε (45) ώρες συνολικά, από τις οποίες είκοσι (20) ώρες για υπερωριακή εργασία, δέκα (10) ώρες για νυκτερινή υπερωριακή εργασία και δεκαπέντε (15) ώρες για εργασία τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες.

Έγκριση υπερωριακής απασχόλησης σε υπάλληλο της ΕΛ.ΣΤΑΤ. που υπηρετεί σε γραφείο Βουλευτή. (Του ΠΑΣΟΚ)
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Εγκρίνουμε να λάβει υπερωριακή αμοιβή για απασχόληση πέραν από το κανονικό ωράριο, η υπάλληλος της ΕΛ.ΣΤΑΤ. με βαθμό Β’ του Κλάδου ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού (Ειδ. Στατιστικών) κ. ..........., η οποία έχει αποσπασθεί στο γραφείο του Βουλευτή κ. Απόστολου Κακλαμάνη, για τη γραμματειακή υποστήριξη του έργου του, ως εξής:
- Για το μήνα Μάϊο 2011 τριάντα πέντε (35) ώρες συνολικά, από τις οποίες είκοσι (20) ώρες για υπερωριακή εργασία και δεκαπέντε (15) ώρες για εργασία τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες.
- Για το μήνα Ιούνιο 2011 τριάντα πέντε (35) ώρες συνολικά, από τις οποίες είκοσι (20) ώρες για υπερωριακή εργασία και δεκαπέντε (15) ώρες για εργασία τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.