"Τα μαλλιά του πατέρα μου άσπρισαν σε 3 μήνες"..Ενώ τα δικά μας μαυρίσανε..

Ποιος φέρελπις νέος το είπε ;;
Ποιος άραγε είναι ο πατέρας πολιτικός, που ασπρίσανε μέσα σε 3 μήνες τα μαλιά του ;;



"Τα μαλλιά του πατέρα μου άσπρισαν σε τρεις μήνες"
Ερωτηθείς για το πώς νιώθει, που ο πατέρας του ηγείται μίας κυβέρνησης που κόβει μισθούς και συντάξεις, απαντά:
"Δεν τον βλέπετε; Του πατέρα μου τα μαλλιά άσπρισαν σε τρεις μήνες. Το παλεύει όσο μπορεί, στεναχωριέται, προσπαθεί. Κι όσο γι' αυτά που λένε ότι γυμνάζεται, δε γυμνάζεται απλά για τον εαυτό του, γυμνάζεται για να είναι δυνατός για τη μάχη που δίνει κάθε μέρα. Εάν δεν τα ζεις από μέσα, κανείς δεν ξέρει συμβαίνει", λέει.
Αυτό και άλλα πολλά αναφέρει ο γιος του Γ. Παπανδρέου, από τον πρώτο του γάμο, με την κυπριακής καταγωγής Εύα Ζησιμίδου, Αντρίκος στο Κυριακάτικο Βήμα


Σχόλια

  1. Γυμνάζεται γιατί είναι στον κόσμο του. Δεν ξέρει τι του γίνεται και τι βιώνουν οι Έλληνες. Άντε χάσου από δω χάμω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ουστ απο 'δω.
    Επίθεση συμπάθειας εχουν εξαπολύσει οι ΓΑΠηδες.
    Μην ακούτε Έλληνες, δεν υπάρχει περίπτωση να δουμε καλό απο τους Παπατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μαλλιά του δικού μου πατέρα έπαισαν ενώ έπαθε και 2 αιμοραγικά εγκεφαλικά και 4 εμφράγματα τα τελευταία 2 χρόνια από τις ενέργειες του πατέρα σου και κατ´επέκταση της οικογένειάς σου ο οποία πλούτισε από τη χώρα μου ενώ ο πατέρας μου κι εμείς φτωχήναμε βιαίως. Τι να κάνουμε όμως, άλλωστε μη στενοχωριέσαι πολύ, ο μπαμπάς σου σε λίγο θα αράξει σε κάποια χώρα του εξωτερικού να απολαύσει τον πλούτο που μας έκλεψε αλλά και τη προμήθεια περίπου 2,5 δις που θα πάρει για τις υπηρεσίες του στους διεθνείς δανειστές. Έτσι είναι φιλαράκι δεν βγαίνουν και τόσο εύκολα τελικά τα δις. Του πάνε και καλύτερα οι άσπρες τρίχες, ταιριάζουν και με το μαύρισμα του καλοκαιριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oυς απο δω και συ κοπρια γιατί σε βλέπω κι εσένα να θέλεις να ηγηθείς της χώρας, αλήτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.