Για όποιον δεν το κατάλαβε , η χθεσινή συνέντευξη Βενιζέλου ήταν η ΔΕΘ / 2011 ...



Κάνοντας μάλιστα και ένα λογοπαίγνιο η χθεσινή συνέντευξη ήταν  DE(a)TH του ΠΑΣΟΚ...
Τί θα πάει να πεί ο κ. Παπανδρέου μεθαύριο ;;;
Θα μειώσει τον ΦΠΑ ;;;
Χά ...
Ας γελάσω...
Η τρόικα το εγκρίνει ;;;
Μήπως θα υποσχεθεί "Νέες Θέσεις Εργασίας" ;;;
Μήπως Αυξήσεις "Πάνω από τον Πληθωρισμό";;;

Νάναι καλά οι άνθρωποι της τρόικας που σηκώθηκαν και έφυγαν πρίν λίγες μέρες μήν αντέχοντας την διγλωσσία.

Είναι οι ΜΟΝΟΙ που αντιδρούν στην συνεχή πίεση του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας και στην ασυλία του δημοσίου τομέα από την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου.
Αν δεν αντιδρούσαν αυτοί να είστε βέβαιοι ότι οι τυχούσες νέες εξαγγελίες πάλι  στις πλάτες του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας θα έριχνε τα βάρη...

Έχει τελειώσει πλέον η κοροϊδία.
Ο κ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ δεν θα μπορέσει να κάνει ξανά ομιλίες σαν αυτή...


Σχόλια

  1. Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια από τη ΔΕΘ του 2009 όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τότε, υποσχόταν στήριξη της αγοράς, «ένεση» ρευστότητας στην αγορά, ενίσχυση των μικρομεσαίων εισοδημάτων με αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, περιορισμό κρατικής σπατάλης, επιτάχυνση ΕΣΠΑ, ενίσχυση οικοδομικής δραστηριότητας, βελτίωση επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
    Ένα μήνα αργότερα ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας με κεντρικό σύνθημα "λεφτά υπάρχουν".

    Τι υλοποίησε από τα παραπάνω; Τίποτα!

    Σήμερα, εν μέσω Μνημονίου και Μεσοπρόθεσμου, η κυβέρνηση επιμένει στην περικοπή εισοδημάτων με αποτέλεσμα το «πάγωμα» της αγοράς, αυξάνει τη φορολογία στη μεσαία τάξη μειώνοντας την αγοραστική της δύναμη και ακολουθεί πολιτικές που βαθαίνουν την ύφεση και οδηγούν σε μείωση των εσόδων του κράτους.

    Οι χθεσινές δηλώσεις Βενιζέλου ήταν ομολογία αποτυχίας. Σήμερα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσχωρεί αποσπασματικά και χωρίς πρόγραμμα σε κάποιες θέσεις της ΝΔ, αλλά επιχειρεί να τις υλοποιήσει σε λάθος χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.