Οχι άλλο "Sex and the city"


Κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθεί με το prequel του «Sex and the city» δεν έχει ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την πιο διάσημη τηλεοπτική σειρά.
Ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ ξεκαθάρισε πως, όχι μόνο δεν έχει αρχίσει να εργάζεται πάνω στο νέο αυτό πρότζεκτ, αλλά και ότι η προοπτική της δημιουργίας ενός prequel τον αφήνει αδιάφορο.

«Η δική μου Κάρι Μπράντσο ξεκίνησε στα 33 και την έφτασα μέχρι τα 40 της. Δεν μπορώ καν να φανταστώ την ιδέα να γυρίσω προς τα πίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κινγκ, ο οποίος έδωσε σάρκα και οστά στις ηρωίδες των βιβλίων της Κάντανς Μπάσνελ μέσα από τη βραβευμένη με Emmy σειρά του HBO.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε και τις δύο κινηματογραφικές ταινίες με τις ίδιες πρωταγωνίστριες. «Είμαι σίγουρος ότι η Κάντανς έκανε υπέροχη δουλειά πάνω στα βιβλία, αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση με το prequel» είπε ο Κινγκ, αναφερόμενος στα δύο βιβλία που έγραψε η συγγραφέας για τα νεανικά χρόνια της Κάρι Μπράντσο, «The Carrie Diaries» και «Summer and the city».

Οπως άφησε να εννοηθεί δεν έχει διαβάσει κανένα από αυτά και μάλλον δεν σκοπεύει να το κάνει στο μέλλον. Αυτή την περίοδο άλλωστε είναι απορροφημένος από τη νέα του τηλεοπτική δουλειά, «2 Broke Girls», που προβάλλεται από το CBS.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=2&artid=1404808

Σχόλια