Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Η συμφωνία Βενιζέλου – Φινλανδών οδηγεί στην χρεοκοπία κατά την Moody's..


Μετά τον οίκο S&P και ο οίκος Moodys, πιθανολογεί χρεοκοπία της χώρας. Ο οίκος Moodys μάλιστα θεωρεί ως αιτία της χρεοκοπίας, τις διμερείς συμφωνίες μεταξύ της Ελλάδας και των κρατών της Ευρωζώνης για παροχή εγγυήσεων στα πρότυπα της συμφωνίας που έκανε ο κ. Βενιζέλος με τους Φινλανδούς. Θεωρεί δε ότι το γαϊτανάκι αυτού του κύκλου....
διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που άνοιξε η ελληνική κυβέρνηση, ενδέχεται να καθυστερήσει τις επόμενες δόσεις και να οδηγήσει την Ελλάδα στην χρεοκοπία.

Οι εκτίμηση αυτή περιέχεται στο εβδομαδιαίο δελτίο που εκδίδει ο οίκος και στο οποίο αναφέρεται αναλυτικά η συμφωνία της Ελλάδας με την Φινλανδία, η οποία συμφωνία (λανθασμένη πέρα για πέρα) πιστεύουμε ότι θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, σε μια κρίσιμη για την πατρίδα μας χρονική συγκυρία.  
http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/08/moodys.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.