H βελτίωση της Ελληνικής οικονομίας μέσα σε ένα χρόνο είναι γεγονός!

η περσινή μπουρούχα

Η βελτίωση της οικονομίας και το πόσο οι κόποι του Ελληνικού λαού άρχισαν να αποδίδουν αποδεικνύεται καθαρά, συγκρίνοντας τις  φωτογραφίες που έχουν βγεί με διαφορά περίπου ενός χρόνου. 
Στη πρώτη φωτογραφία το μοντέλο του κανό που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου στις διακοπές του πέρυσι ήταν ένα φθηνιάρικο κανό  ...
της σειράς!

Σφυράει φέτος το μοντελάκι
Φέτος όμως που οι οικονομικοί δείκτες στην Ελλάδα "πετάνε" και οι κόποι του Ελληνικού λαού πιάνουν τόπο, ο Γιώργος   όπως βλέπουμε στην δεύτερη φωτογραφία κάνει τη βόλτα του με κανό(νι) super μοντέλο και  υβριδικό μάλιστα!!  

http://online-pressblog.blogspot.com/2011/08/h_16.html

Σχόλια

  1. bereket(ια)ο afenti. Το κόστος του κανό είναι όσο δέκα συντάξεις του ΟΓΑ.
    Λέτε να αυξηθούν και αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.