Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση του GAP..

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στο γραφείο του Γ. Παπανδρέου στη Βουλή, σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου, με όχημα την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Στη συμμετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών Σ. Λαμπρινίδης, Παιδείας  Α. Διαμαντοπούλου, Πολιτισμού και Τουρισμού Π. Γερουλάνος και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Π. Τζωρτζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.