Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Στράτος Σιμόπουλος, για το Branding της Θεσσαλονίκης.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing Θεσσαλονίκης να αναθέσει σε εταιρεία την εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου για το branding της πόλης, ο αναπληρωτής γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση…
«Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Marketing Θεσσαλονίκης, έχει αναθέσει σε εταιρεία την εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου για το branding της Θεσσαλονίκης.
Χαιρετίζουμε την παραπάνω ενέργεια που κινείται στη σωστή κατεύθυνση και αποτελεί , συνέχεια της πρωτοβουλίας «Thessaloniki Forward» την οποία παρουσίασε τον Απρίλιο η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του αντιπροέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλου και της υπεύθυνης του Τομέα πολιτικής ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης, Όλγας Κεφαλογιάννη.
Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός, κάτι που για να επιτευχθεί απαιτεί τον συντονισμό όλων των φορέων της πόλης.
 Η δημιουργία λογοτύπου και brand name αποτελεί μια αρχή, η οποία για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να οδηγήσει και στη δημιουργία ενός πολυμεσικού portal για την πόλη, όπως παρουσιάσαμε στα πλαίσια της πρωτοβουλίας ThessalonikiForward ».

http://www.efsimopoulos.gr/?p=1628

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.