Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Απάντηση στον τρομονόμο τους..

Στεφανία Λυγερού
Γέλασα μέχρι δακρύων, που έντρομοι, για μια ακόμη φορά, μέσα στο κατακαλόκαιρο, τροποποιούν τον τρομονόμο (τον νόμο λάστιχο). Τελικά το μεγαλύτερό τους πρόβλημα είναι η έλλειψη φαντασίας. Κρίμα τα παιδιά.
Επειδή εμείς οι πολίτες δεν πάσχουμε (για την ακρίβεια μόνο η φαντασία μάς απέμεινε) ιδού η απάντηση…….

Δεν θα ξανακατέβουμε για διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, θα κατεβαίνουμε μόνο για να δώσουμε παράσταση!!!!!!!! Η αγαπημένη μου Καλλιόπη μού έδωσε την ιδέα, όταν μου είπε ότι αυτή την εποχή κάνει πρόβες στο θέατρο. Και ναι λοιπόν, από τούδε και στο εξής θα στήνουμε παραστάσεις στο Σύνταγμα!!! Εντάξει όλοι ηθοποιοί δεν είμαστε, αλλά όλοι  μπορούμε να καλλιτεχνήσουμε!!! Μπορούμε να γράψουμε, να ζωγραφίσουμε, να ετοιμάσουμε ένα χορευτικό, να παίξουμε μουσική, να κάνουμε τους ζογκλέρ. (Ας μην ξεχνάμε, τέχνες, γράμματα, πολιτισμό, θα πουλάμε αύριο!!!) Κι ο κόσμος θα μαζεύεται μόνο γι’ αυτό στην πλατεία έτσι; Για κανέναν άλλον λόγο. Θα μαζεύεται για να παρακολουθεί τις παραστάσεις.. Πώς θα μας σταματήσουν; Δεν το κάνουμε σαν επάγγελμα, είμαστε φτωχοί, ζητιάνοι για την ακρίβεια, τους ζητιάνους δεν μπορούν να τους πειράξουν. Θα βάλουμε κι ένα κουτάκι μπροστά κι όποιος έχει θα μας δίνει το κατιτίς του. Και τα χρήματα θα μαζεύονται για να φτιάξουμε εκ νέου το ταμείο της χώρας. Μια ιδιαιτερότητα.. Στο ταμείο αυτό θα συμβάλουν περισσότερο οι τουρίστες!!! Για να έχουν κι έναν λόγο ύπαρξης. Να μην εκμεταλλεύονται τις χάρες μας (εδώ δεν μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε εμείς που μας ανήκουν!!!), να πληρώνουν για να τις χαρούν. Αν θένε. Αν δεν θένε, ας φύγουν.. να πάνε αλλού.
Τέλος, δεν χρειάζεται να είμαστε επαγγελματίες. Ας μην ξεχνάμε ότι επανάσταση έχουμε, και μια ολόκληρη χώρα να αναστήσουμε.
Βουρ λοιπόν, ας ετοιμαστούμε για παράσταση!!!!!!
Καλή επάνοδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.