Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ...!

Κυνικότατα και πάλι ο γνωστός και μη εξαιρετέος mr. Sorros, ξαναχτύπησε! Εδήλωσε και δυστυχώς αναμεταδόθηκε από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης κατά κόρον (.!) ότι, η Ελλάδα και η Πορτογαλία πρέπει να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την Ευρωζώνη ..!
Με ποιά αρμοδιότητα ο γνωστός αυτός ανθέλληνας, επανειλημμένα έχει προκαλέσει και συνεχίζει να προκαλεί τον Ελληνικό λαό, μιλάει για τέτοια θέματα, που δεν του πέφτει λόγος; Ή μήπως του πέφτει λόγος μέσα από τις κρυφές ή φανερές συναντήσεις με τους Έλληνες Αξιωματούχους;
Αλλά αυτά είναι μιά άλλη πονεμένη ιστορία ...!

Στον mr. Sorros όμως επανερχόμαστε και λέμε, τι λόγος του πέφτει; Δεν κοιτάζει τα μαύρα χάλια της Αμερικάνικης οικονομίας που προκειμένου να επιβιώσει παρασιτεί, όπως πολύ ορθά επισήμανε ο Πούτιν, σε βάρος της παγκόσμιας οικονομίας ; Δεν βλέπει τις καταχρεωμένες οικονομίες του δήθεν G-8 που χρωστάνε τρισεκατομμύρια και μέσω των πολυεθνικών τους εταιρειών ρουφάνε το αίμα και το μόχθο των μικρών χωρών οδηγώντάς τες τελικά σε οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση με απώτερο σκοπό την οικονομική τους και όχι μόνο υποδούλωση ; Γιατί δεν μιλάει καθόλου για τα χρέη των μεγαλύτερων μπαταχτσήδων της οικουμένης Γερμανών προς την Ελλάδα από τις οφειλές του Β' Παγκοσμίου πολέμου και όχι μόνο;
Αλλά βέβαια, κανένας δεν περιμένει τίποτε από τον mr. Sorros και τους λοιπούς οικονομικούς γκάγκστερ που με τα τερτίπια τους προσπαθούν να πνίξουν τους κατ' αυτούς μικρούς λαούς και σύμφωνα με τα συμφέροντά τους να εκμεταλλευτούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των φτωχών. Κανείς επίσης απ' αυτούς τους οικονομικούς δολοφόνους δεν περιμένεις να σεβαστούν το δίκαιο και την ηθική, την Ιστορία και το ένδοξο παρελθόν αυτού που αποτέλεσε τον φωτοδότη της ανθρωπότητας. Αυτό όμως για το οποίο πρέπει όλοι να διερωτώμεθα και συγχρόνως με όλες μας τις δυνάμεις είναι η κάλυψη που προσφέρουν σ' αυτούς τους σκοτεινούς και εγκληματικούς τύπους οι δήθεν μεγάλοι και ισχυροί του Κόσμου και συγχρόνως '' η σιωπή των αμνών '' ή καλύτερα η σιγή ιχθύος των μισθάρνων οργάνων τους (εννοείται των ισχυρών της γής) που μας κυβερνούν.

Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.