Γράμμα στον Λένιν από έναν απελπισμένο Κομμουνιστή….Σύντροφε Λένιν

Θα τρελαθώ μεγάλε ηγέτη της Οκτωβριανής επανάστασης! Ναι θα τρελαθώ! Εδώ μιλάμε για παγκόσμιο φαινόμενο! Για κάτι που δεν μπόρεσε ούτε το δικό σου μεγάλο πνεύμα να προβλέψει, ούτε αυτό της δικής μας Αλέκας!
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ιδρύει μέχρι το τέλος του 2012 στην Ελλάδα – ξέρεις εκεί που απέτυχες με τα όπλα να την κάνεις εσύ Σοβιετία- ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ φορώντας την προβιά του….ακραίου καπιταλισμού!
Το γράφω μεγάλε ηγέτη και κλαίω!
Ναι! Χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά στα Ελληνικά βουνά από κάποιο αντάρτικο κομμουνιστικό, δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα σε λίγους μήνες ιδιωτική πρωτοβουλία!
Θα κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις! Όλα τα μαγαζιά μεγάλε ηγέτη! Θα μείνει μόνο το κράτος και οι
συνταξιούχοι και ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι Ασιάτες σύντροφοι μετανάστες! Όλα θα γίνουν κρατικά μέσα σε λίγους μήνες! Τα σπίτια και τις περιουσίες τους οι Έλληνες θα τα χάσουν στις τράπεζες! Οι οποίες μετά θα γίνουν κρατικές μεγάλε ηγέτη!
Μέχρι και τους ιδιώτες γιατρούς βάζει στο κολχόζ του νέου ασφαλιστικού φορέα!
Τους Πολιτικούς Μηχανικούς τους έχει καταστρέψει ήδη…
Τα μαγαζάκια των μικροκαπιταλιστών κλείνουν το ένα μετά το άλλο!
Τα κλείνουν από μόνοι τους!!!
Που τον ανακάλυψες τέτοιον οπαδό σου;
Δε θα έχουν τίποτα οι Έλληνες! Ένα νέο Σοβιέτ γεννιέται στα Βαλκάνια από έναν πρόεδρο σοσιαλιστικού κόμματος! Τον Γιώργο Παπανδρέου!
Είσαι τεράστιος ηγέτης τελικά σύντροφε Λένιν.
Το μεγάλο κεφάλαιο φεύγει από τη χώρα και η αστική τάξη καταρρέει.
Ποιος Βελουχιώτης και ποιος Μάρκος σύντροφε!
Ένας είναι ο γνήσιος οδοστρωτήρας της μεσαίας τάξης, της ραχοκοκαλιάς του καπιταλισμού: ο γιος του Αντρέα και το εγγόνι του Γεωργίου Παπανδρέου!
Προσκυνώ μεγάλε ηγέτη!

Ο σύντροφος Μήτσος
(άνεργος οικοδόμος)

Υ.Γ.
Μόνο μια απορία έχω μεγάλε ηγέτη: παλιά υπήρχε η ΕΣΣΔ και η μαμά Μόσχα ταΐζε όλους τους Τίτο και τους Φιντέλ, τώρα ποιος θα ταΐζει τον σύντροφο Γιώργο;

http://taxalia.blogspot.com/2011/08/blog-post_7659.html

Σχόλια