Ρε που καταντήσαμε ..να μας λοιδωρούν και οι Τσέχοι.


Tα αυτοσχέδια μέτρα των ευρωπαίων πολιτικών και η έλλειψη μακροπρόθεσμου οράματος για την επίλυση της κρίσης του χρέους, υπονομεύουν την εμπιστοσύνη καταναλωτών και επενδυτών.
Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Τσεχίας (CNB) Μίροσλαβ Σίνγκερ, σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σήμερα από Mladá fronta dnes. 
Παρόλα αυτά, λέει ο Σίνγκερ....
αν οι εθνικές κυβερνήσεις  εφαρμόσουν μέτρα μείωσης του χρέους και η επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης δεν είναι πολύ σοβαρή, η ευρωπαϊκή οικονομία θα επιστρέψει στην ισχυρή ανάπτυξη το 2013.
«Από οικονομική άποψη η πιο απλή λύση θα ήταν, να είχαν αποχωρήσει οι πιο αδύναμοι κρίκοι, που είναι η Ελλάδα και η Πορτογαλία, από την ευρωζώνη ένα και ενάμιση χρόνο πριν. ... 
Η οπτική του τρέχοντος κόστους της διάσωσης της ευρωζώνης θα είναι σημαντικά φθηνότερη ", δήλωσε ο Σίνγκερ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.