Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Και άλλοι δύο Αλγερινοί της Υπατίας συνελήφθησαν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Κύριε Όθωνα, θα διωχθούν αυτοί που υπέγραψαν για να μείνουν;

http://nationalpride.files.wordpress.com/2011/03/ypatia_1.jpg?w=270&h=182&h=182

Αυτό που δεν ξέρουν αρκετοί, είναι ότι η υπόθεση των καταληψιών της Νομικής προκειμένου να τους χορηγηθεί η περιβόητη άρση αναστολής απομάκρυνσης από την χώρα, δεν πάρθηκε “μαζικά”. Κάθε περίπτωση ελέγθηκε ξεχωριστά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙΑ έβαλαν υπογραφή για αυτά τα καθάρματα ώστε να παραμείνουν στην χώρα και να επιδοθούν σε εγκληματική δραστηριότητα.

Υπάρχει όμως κύριε υπουργέ ένα μεγάλο ερωτηματικό. Γνωρίζοντας ότι Αλγερινοί και Μαροκινοί άνω των 30 και μόνο άνδρες, έρχονται με τουρκική μεθόδευση μέχρι τον Έβρο χωρίς βίζα, δεν πρέπει να γίνει μία έρευνα στα πόθεν έσχες όσων υποστήριξαν στυγνούς εγκληματίες για εύρεση τυχόν μαύρου χρήματος; Για δουλεμπόριο και ΜΙΤ λέμε: Η συμφωνία σοκ της Τουρκίας με Αλγερία και Μαρόκο και ο μακάριος ύπνος της Ελλάδας (πολύ το χρήμα του δουλεμπορίου…)

Τρόφιμοι της Υπατίας ρήμαζαν αυτοκίνητα στα Χανιά!

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, μετανάστες που φιλοξενήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στο μέγαρο «Υπατία» συνελήφθησαν για διαρρήξεις και κλοπές! Πρόκειται για δύο Αλγερινούς που είχαν γίνει πραγματικός πονοκέφαλος για
τους κατοίκους της πόλης, αφού είχαν “ρημάξει” 34 αυτοκίνητα στην περιοχή!
Οι δράστες, ηλικίας 26 και 24 χρόνων, που ήταν οπλισμένοι και με ένα ειδικό μηχάνημα taser το οποίο προκαλεί ηλεκτροσόκ ώστε να εξουδετερώσουν όποιον προσπαθούσε να τους εμποδίσει, έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας Χανίων μετά από πολυήμερες έρευνες. Κατά την προανάκριση ομολόγησαν 34 κλοπές που είχαν κάνει από αυτοκίνητα, των οποίων έσπαζαν τα παρμπρίζ και άρπαζαν από μέσα ό,τι έβρισκαν!
Στις 20 Ιουλίου, άλλοι τέσσερις αλλοδαποί που συμμετείχαν στην κατάληψη της Νομικής και φιλοξενήθηκαν στην «Υπατία» είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έχοντας στις βαλίτσες τους κλεμμένα αντικείμενα! Οι τέσσερις Μαροκινοί ηλικίας 26, 27, 29 και 36 χρόνων επρόκειτο να ταξιδεύσουν στην Τυνησία καθώς ήταν κάτοχοι αποφάσεων του Τμήματος Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής για αναβολή της απομάκρυνσής τους από τη χώρα!
Η είδηση από το “Πρώτο Θέμα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.