Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Καρατομήθηκε ο Παμπούκης..Τον έφαγε το ΥΕΝ

Πριν λίγο ο κ. Παμπούκης υπέβαλε την παραίτησή του, που έγινε αποδεκτή..

Τα αίτια της παραίτησης έχουν να κάνουν με την θέση που πήρε και εξέφρασε δημόσια χθες στο υπουργικό συμβούλιο, σχετικά με το ΥΕΝ και τις διαφωνίες τόσο του κ. Παπουτσή όσο και του κ. Παπανδρέου.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντικό πλήγμα στην κυβέρνηση..
Θυμίζουμε ότι ο Παμπούκης δεν ήταν ένας τυχαίος υπουργός και μάλιστα άνηκε στον σκληρό πυρήνα των ανθρώπων του Παπανδρέου..
Έτσι είναι όποιος διαφωνεί σε αυτή την κυβέρνηση και στην προκειμένη περίπτωση δίκαια για το θέμα του ΥΕΝ, καρατομείται .
Περισσότερα για το παρασκήνιο της παραίτησης σε λίγο...

1 σχόλιο:

  1. Αυτός δεν είναι που είχε δημιουργήσει θέμα σ' ένα εστιατόριο, επειδή ήθελε να καπνίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.