ΞΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΔημοσιεύουμε σήμερα μια άποψη, που αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο θα παραμεριστούν όλοι οι καθηγητές που εμπνέουν σήμερα τον πατριωτισμό στους φοιτητές τους και θα αντικατασταθούν από τους ...γνωστούς άγνωστους νεοταξίτες σε λίγα χρόνια. Ο αφέντης Ερντογκάν έρχεται από την ....κερκόπορτα που άνοιξε στα ελληνικά πανεπιστήμια το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου:
Μια που πέρασε η πρώτη εντύπωση από την πρώτη μεγάλη συναίνεση των δυο μεγάλων κομμάτων που επιτεύχθηκε στη χώρα μας για το καλό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση σε έναν νέο θεσμό που εισάγει το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου: ο ξένος καθηγητής.
Αυτός ο καθηγητής που θα έρθει στο ελληνικό πανεπιστήμιο για να κρίνει τους Έλληνες καθηγητές.
Μάλιστα. Θα έρθει δηλαδή ο Άγγλος καθηγητής των Διεθνών Σχέσεων που θα εξυπηρετεί την αγγλική εξωτερική πολιτική, να κρίνει τον Έλληνα Ήφαιστο για παράδειγμα, που αγωνίζεται για τα εθνικά μας δίκαια και συγκρούεται με τα αγγλικά συμφέροντα στην περιοχή μας!
Θα του βάλει λέτε καλό βαθμό και θα τον κρίνει καλύτερο από τον οποιονδήποτε Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ;
Για πείτε μου όλοι εσείς που ικανοποιηθήκατε από την κατάργηση του ασύλου και από την διάλυση των φοιτητικών παρατάξεων, σας αρέσει αυτή η προοπτική;
Και να πάω σε ένα άλλο παράδειγμα: στη θεολογική σχολή για παράδειγμα, θα έρθει ένας Προτεστάντης ή ένας Καθολικός καθηγητής να κρίνει έναν Έλληνα ορθόδοξο για το αν είναι καλός να διδάξει το δόγμα του;
Είμαστε καλά;
Σε ποια γλώσσα θα μιλάει ο ξένος καθηγητής; Στα αγγλικά φυσικά, είναι η απάντηση.
Έλα όμως που ο Έλληνας καθηγητής, ο Έλληνας δάσκαλος, έχει ορκιστεί στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που λέει εκεί μέσα οτι πρώτα πρέπει να προστατεύει της ελληνική γλώσσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Τι θα γίνει κυρία Διαμαντοπούλου στο δικαστήριο, στη μήνυση που θα υποβληθεί στο πρυτανικό συμβούλιο της πρώτης σχολής, που στην έδρα του Ελληνικού πανεπιστημίου θα ακουστούν ΑΓΓΛΙΚΑ και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΑ από τον δάσκαλο;
Ξένος καθηγητής λοιπόν.
Μάλιστα.
Κύριε Σαμαρά, μήπως πρέπει να το ξαναδείτε το θέμα;
Γιατί από ότι βλέπω, ο κύριος που βάλατε υπεύθυνο στα θέματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ…. αντιπαθεί τις φουστανέλες!

Φουστανελοφόρος Καθηγητής
 

Σχόλια