Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Β.Παπαγεωργόπουλος: “Εμπρός κ.Πρωθυπουργέ! Μη μη χάσετε και αυτή την ευκαιρία!


Με την ευκαιρία της δήλωσης των ΗΠΑ περί «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ» (ΑΟΖ), ο κ. Β.Παπαγεωργόπουλος  έκανε την παρακάτω δήλωση: 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ» (ΑΟΖ)

«Μετά τις δηλώσεις των ΗΠΑ ότι είναι υπέρ της «Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης» (ΑΟΖ) της Κύπρου και «κάθε  άλλης χώρας», 
γιατί η Κυβέρνηση δεν  εξήγγειλε ΑΜΕΣΩΣ την Ελληνική Α.Ο.Ζ. που λύνει και τα οικονομικά μας και τα Εθνικά μας προβλήματα;
Κάθε ημέρα που θα περνά και δεν θα ασκούμε το δικαίωμα μας αυτό, αυτό το δικαίωμα θα αποδυναμώνεται και εις το μέλλον θα είναι αδύνατον να το ασκήσουμε όπως ακριβώς έγινε με την υφαλοκρηπίδα και τα 12  μίλια.
Εμπρός κ. Πρωθυπουργέ!
Μη φοβάσθε!
Μη χάσετε και αυτή την ευκαιρία!»

http://papageorgopoulos.wordpress.com/2011/08/19/1908-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.