Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Τι έχασε ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας;



Είναι ο πασίγνωστος σε όλους σας, αστρολόγος, μελλοντολόγος, αναλυτής σχέσεων, αλλά και επιχειρηματίας ροζ τηλεφώνων Νίκος Χορταρέας. Είναι ο προσωπικός αστρολόγος του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αν αληθεύει σχετικό δημοσίευμα. Όμως η κρίση δεν άφησε αλώβητο ούτε τον δημοφιλή αστρολόγο. Και μάλλον, τα άστρα δεν τον βοήθησαν να προβλέψει ότι θα έχανε την...


αγαπημένη, αστραφτερή κατακόκκινη FERRARI του.
Σύμφωνα με το σημερινό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο αστρολόγος-επιχειρηματίας, δεν μπόρεσε να ξεπληρώσει τα γραμμάτια της FERRARI και η εταιρεία του κατέσχεσε το αυτοκίνητο.
Μειώθηκε η πελατεία των αστρολόγων, έφυγαν από τη μόδα τα "ροζ τηλέφωνα" και έτσι, οι αστρολόγοι βλέπουν τα (πολύ εύκολα) λεφτά που έβγαλαν, να εξανεμίζονται.
Είχαν συνηθίσει και στην πολυτελή ζωή και την απέραντη χλιδή....Άστα να πάνε... δράμα...
http://taxalia.blogspot.com/2011/08/blog-post_661.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.