Ρέκβιεμ της ενοχής από τα ΜΜ”Ε”. Αυτοί δολοφόνησαν την δημοκρατία.

Είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα βρισκόταν έστω και ένας σταθμός που να αναφερόταν στο πρωτοσέλιδο αφιέρωμα της Ελβετικής εφημερίδας “LaLiberte” με τις αποκαλύψεις φωτιά για την Ελβετική εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου.
Δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Ρέκβιεμ συνενοχής που προϊδεάζει για ζοφερές μέρες εκτροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος. Το πλέον θλιβερό όμως είναι το σχόλιο της ίδιας της εφημερίδας για την σιωπή των Ελληνικών μέσων για το θέμα, που ήταν ΣΙΓΟΥΡΗ πως θα επακολουθήσει. Γράφει επί λέξει

“Αποσιωπημένη υπόθεση
Ακόμα, η νέα αυτή υπόθεση δεν εκπλήσσει τους Έλληνες. Ακόμη και αν αποσιωπηθεί από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση. “Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των ομάδων που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για να ανησυχήσουν την κυβέρνηση», σημείωσε ένας δημοσιογράφος. “Μόνο τα μικρά ραδιόφωνα και οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μιλάνε γι ‘αυτό.”
ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΨΗ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΩΝ MEDIA ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Ολόκληρο το αφιέρωμα
ΕΔΩ.

http://olympia.gr/2011/08/18/%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CE%BC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%B4%CE%BF/#more-85703

Σχόλια

  1. Αυτό που μου αρέσει με όλους εσάς τυς αμετανόητους δεξιούς είναι οτι τώρα γίνατε και αναγνώστες του κάθε εντύπου που κυκλφορεί ανά τον κόσμο, αρκεί βέβαια να γράφει κατι εναντίον της οικογένειας Παπανδρέου ή κατά του ΠΑΣΟΚ.

    Βέβαια όταν γράφεται κάτι εναντίον της Δεξίας το κάνετε γαργαρα ή το απαξιώνετε.
    Πχ όταν η γαλλικη Marianne έγραφε για τα 7 καθάρματα της Ευρωπης http://www.inews.gr/29/Marianne-sta-7-katharmata-tis-krisis-o-karamanlis.htm όλοι σας κάνατε τα παγώνια και σπεύδατε να υποστήριξετε το θεάρεστο έργο της κυβέρνησης καραμανλή.

    Αγαπητοί φίλοι της Δεξιας αν νομίζετε ότι ο λαός ξεχνά το τι κάνατε 5 χρόνια και ότι απλά κάνουμε ένα restart και όλα πάνε καλά αυταπατάστε.

    Και αυτο θα το δείτε αργά ή γρήγορα με τις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας διαβάζεις..
    Μετά το “Marianne” και το έγκριτο “Χανουμ Μπουρέκ” αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο Καραμανλή.
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/07/marianne.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ αρίστο, το να είσαι δεξιός είναι σεβαστό κάθώς στη δημοκρατιά είναι σεβαστές οι αντίθετες γνώμες και όπως έλεγε ο Βολταίρος "Δεν συμφωνω ουτε με μια λεξη απο οσα λες, αλλα θα υπερασπιζομαι και με τη ζωη μου ακομα το δικαιωμα σου ελευθερα να λες οσα πιστευεις"

    Αλλά δυστυχώς με τα δημοσιευματά σου εχεις ξεφύγει και έχεις περάσει στο επίπεδο του κιτρινισμού (δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο συγκεκριμένο) αν όχι της λαικίστικης προπαγάνσδας.

    Έχεις ξεφύγει πλέον από την ένοια της κριτικής που κατα τον Ρουσώ «Η κριτική αυτή καθαυτή, για την οποία τόσος θόρυβος γίνεται, δεν είναι παρά μία εικαστική τέχνη, η τέχνη να κάνεις επιλογή ανάμεσα σε πολλούς μύθους.» και έχεις περιέλθει σε μία ακατάσχετη λασπολογία , που εύκολα κάθε αναγνώστης σου μπορει να διαπιστώσει.

    Τέλος θα ήθελα να σου θυμίσω αντιγράφοντας και παλι τον Ρουσώ ότι "Οι φορείς της εκτελεστικής εξουσίας δεν είναι αφέντες του λαού, μα υπάλληλοί του. Ο λαός πρέπει να μπορεί να τους διορίζει και να τους απολύει όποτε θέλει. Δεν υπάρχει θέμα να συμβληθούν με το λαό, πρέπει να τον υπακούσουν"

    Ας περιμένουμε λοιπόν τον λαό να αποφασίσει για την απόλυση της κυβέρνησης αν αυτή δεν υπακούει στις εντολές του κυρίαρχου λαού.

    Κατά τα άλλα εσυ μπορείς να ευτελίζεις τα πάντα και να είσαι αναγνώστης του κάθε χανούμ μπουρέκ, που από ότι φαινεται είναι του επιπέδου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρίστο γιατί δεν αναρτάς το σχολιό μου ?
    Εφαρμόζεις πλέον λογοκρισία σε κάθε αντίθετη γνώμη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα αγαπητέ πάντως με τιμά με διαβάζεις εσύ και ανεβάζεις το επίπεδο ..
    Υ.Γ
    Πιστεύω ότι προφανώς σου αρέσει και βρίσκεις ενδιαφέρον αυτό το μπλογκ, για αυτό και το διαβάζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ αρίστο πιστεύω ότι το σχολιό σου είναι ειλικρινές και οτι από εδώ και περά θα σοβαρευτείς .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ μήπως σημαίνει κάτι πιό προφανές ότι ΔΕΝ είναι αξιόπιστη η εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.