Ομολογία αποτυχίας, η επιστολή Μπαρόζο στους ηγέτες της Ευρωζώνης

Ο Μπαρόζο σε επιστολή του προς τους ηγέτες της ευρωζώνης, αναφέρει ότι τα μέτρα της 21ης Ιουλ.2011 για την Ελλάδα, δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στις αγορές.
Οι αγορές τονίζουν, μεταξύ  άλλων λόγων, την παγκόσμια οικονομική αβεβαιότητα που οφείλεται στην οικονομική μεγέθυνση και την καθυστερημένη απόφαση σχετικά με τις δημοσιονομικές προσαρμογές στις ΗΠΑ, αλλά πρώτα και κύρια,
την απείθαρχη επικοινωνία και την πολυπλοκότητα και τις  ελλείψεις του πακέτου της 21ης Ιουλίου.

Στην συνέχεια της επιστολής του αναφέρει:
Όποιοι και αν είναι οι παράγοντες πίσω από την έλλειψη επιτυχίας, είναι σαφές ότι δεν διαχειριζόμαστε πλέον μια κρίση, απλά στην περιφέρεια της ζώνης του ευρώ.

Σχόλια

  1. ... πολυπλοκότητα; Ξέρoυν άραγε ο Μπαρόζο και οι αγορές την διαφορά μεταξύ πολυπλοκότητας και περιπλοκότητας; Άσχετοι σε βαθειά περιπλοκή όλοι τούτοι, με 300 νοματαίους άχρηστους στην Ελλάδα, μας έχουν κάνει την ζωή πατίνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.