Έξαλλη γερόντισσα έκανε ντου σε Αστυνομικό Μέγαρο.

Ποιος είδε τη γιαγιά και δεν φοβήθηκε! Δεν ήξερε πώς να συμπεριφερθεί ένας αστυνομικός στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας στην Πάτρα, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μία εξαγριωμένη ηλικιωμένη, η οποία σε μια προσπάθεια να βρει το δίκιο της έφτασε στο σημείο να προσπαθήσει να αρπάξει το υπηρεσιακό του πιστόλι!
Η γιαγιά εκτός εαυτού πέρασε το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τους δεκάδες μετανάστες που προκαλούν διάφορα προβλήματα στη γειτονιά της.
Η ίδια άρχισε να τα...
ψάλλει στους αστυνομικούς, τους οποίους κατηγορούσε ότι δεν επενέβαιναν παρά τα αμέτρητα παρακάλια των περιοίκων. Οι ένστολοι μάταια προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την έξαλλη γερόντισσα, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να πλησιάσει έναν από αυτούς και να επιχειρήσει να του αρπάξει το υπηρεσιακό του όπλο.

Ευτυχώς, όμως, δεν ήταν τόσο γρήγορη όσο ο αστυνομικός, ο οποίος τραβήχτηκε άμεσα αποτρέποντάς την. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί του, κατακόκκινοι από θυμό, ζήτησαν από τη γιαγιά να συμμορφωθεί.

Στο τέλος και αφού πήρε την υπόσχεση ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχει περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή της, η γιαγιά ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε, αφήνοντας τους άνδρες της αστυνομίας άναυδους.

Πηγή

Σχόλια