Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011

Σαμαράς: σύμβολο πατρίδων αλησμόνητων η Παναγία Σουμελά

Το προσκύνημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην καρδιά των Εν Ελλάδα Ποντίων τέλειωσε πριν από λίγο. Διαβάστε τη δήλωσή του: 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ndpress@nd.gr
 
     Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Σουμελά, στο Βέρμιο Ημαθίας.
Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Σύμβολο άσβεστο Πατρίδων αλησμόνητων η Παναγιά Σουμελά. Η Παναγιά, που, με τη χάρη Της, εμπνέει και λυτρώνει.
Από εδώ, με αυτήν την ευκαιρία, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας σε όλους τους Έλληνες. Η Πατρίδα, πράγματι, δοκιμάζεται και δοκιμάζεται σκληρά, αλλά θα τα βγάλει πέρα.  Υπό τη σκέπη, υπό τη δύναμη της Παναγιάς.  Άλλωστε, σε εμάς του Έλληνες δεν αρμόζει η μεμψιμοιρία ούτε η μοιρολατρία. Σε εμάς ταιριάζει ο αγώνας.  Και στην Ευρώπη, άλλωστε, δεν ταιριάζει η μισαλλοδοξία, ταιριάζει η αλληλεγγύη και η ενότητα.
Θα τα καταφέρουμε με τη δύναμη της Παναγιάς. Και θα μείνουμε όρθιοι, όπως αρμόζει στους Έλληνες.
Καλή Παναγιά. Χρόνια πολλά σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.