Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Θυσιάζονται οι περιουσίες των Ελλήνων της ακριτικής υπαίθρου

Ο  Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μεγάλη ανησυχία και έντονο προβληματισμό στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες για μετεγκατάσταση της μονάδας αεροπυρόσβεσης 383 ΜΕΕΑ, που εδρεύει στο Αεροδρόμιο Μακεδονία, στην 112 Πτέρυγα Μάχης, που εδρεύει στην Ελευσίνα.
Η μονάδα αυτή από το 2006 που λειτουργεί με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει αντιμετωπίσει με μεγάλη επιτυχία δασικές πυρκαγιές και έχει συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Μακεδονίας, Θράκης και νήσων Βορείου Αιγαίου.
Είναι απαράδεκτο η κυβέρνηση και μόνο, να σκέφτεται τη μετεγκατάσταση αυτής της μονάδας αεροπυρόσβεσης.
Επιτέλους, κύριε Μπεγλίτη, αφήστε και κάτι στην Ελληνική περιφέρεια.
Δεν είναι δυνατόν με το πρόσχημα της δημοσιονομικής προσαρμογής και του μνημονίου, να θυσιάζετε τις περιουσίες των Ελλήνων της ακριτικής υπαίθρου, που με τόσο μεγάλη επιτυχία εξασφάλιζε η λειτουργία της μονάδας αυτής.
Καλούμε την κυβέρνηση, όχι μόνο να μην μετεγκαταστήσει τη μονάδα αυτή, αλλά να ενισχύσει και την παρουσία της και την επιχειρησιακή της ετοιμότητα και με άλλα πυροσβεστικά αεροσκάφη και προσωπικό.
Για το συγκεκριμένο θέμα, κατέθεσα στη Βουλή σχετική Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.