Ένοχη Σιωπή από το ΥΠΟΙΚ για Δημοτική Περιουσία και ΛΑΡΚΟ

Αποφεύγει ουσιαστικά απαντήσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών στα ερωτήματα που έχει θέσει με ερωτήσεις του ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, κος Μιχάλης Γιαννάκης, σε σχέση με την ιδιωτικοποίηση της δημοτικής περιουσίας και της ΛΑΡΚΟ.
Αφενός για το ζήτημα της ΛΑΡΚΟ ο κύριος Υπουργός μιλά για πλήρη διαφάνεια στην ιδιωτικοποίηση της εταιρίας, χωρίς όμως αυτή να διασφαλίζεται θεσμικά και χωρίς να προτίθεται να μελετήσει τις απόψεις των κομμάτων και των εργαζομένων της εταιρίας.


«Την ώρα που οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και οι τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται η επιχείρηση αγωνιούν, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κρύβεται πίσω από την λευκή επιταγή που του έδωσε με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννάκης σχετικά με την μη απάντηση του Υπουργού Οικονομικών.

Παράλληλα, το καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο, που συνέταξε το Μεσοπρόθεσμο και προβλέπει την ιδιωτικοποίηση της Δημοτικής περιουσίας τηρεί μια ένοχη σιωπή για τις κυβερνητικές προθέσεις και παραπέμπει –ως μη όφειλε- στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Σχόλια