Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Προαναγγέλουν θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι ;;


Διαβάστε τι αναφέρει το TRT.greek..
ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

ΗΠΑ και ΕΕ εμπλέκουν οι Ρωμιοί στο θέμα εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στη δήθεν ΑΟΖ.

Οι Ρωμιοί φαίνονται αποφασισμένοι να ξεκινήσουν τις έρευνες φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο...        
Η υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ερατώ Κοζάκου - Μαρκουλλή είπε πως είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν τις έρευνες φυσικού αερίου και ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω βήμα.        
Η Μαρκουλή λέγοντας ότι το θέμα αυτό ενδιαφέρει την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, άλλες χώρες και τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν στις έρευνες,  υποστήριξε ότι η Τουρκία πρέπει να υπολογίσει τα συμφέροντα και άλλων κύκλων.        
Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Μπεγλίτης από την άλλη υποστήριξε πως η στάση που τηρεί η Τουρκία δε συνάδει με το διεθνές δίκαιο.    
Ενώ κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση περί πιθανότητας θερμής σύγκρουσης στη Μεσόγειο, ο Έλληνας υπουργός είπε «πρέπει να διαφυλάξουμε την ψυχραιμία μας».

Υ.Γ

Που είπε ο κ. Νταλάρας ότι ανήκει το Αιγαίο ;;

 1 σχόλιο:

  1. Αρίστο τα θερμα επεισόδια δεν προαναγγέλονται, τα θερμά επεισόδια σκάνε ανα πάσα στιγμή.
    ΥΓ Καλό είναι να αποφεύγεις να γινεσε αναμεταδότης της τουρκικη προπαγάνδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.