Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

Πρακτορείο ΙΗΑ 19-8-2011
Σε δασική περιοχή του οικισμού Καϊνακλάρ του Μπουτζά της Σμύρνης βρέθηκαν τα πτώματα δύο γυναικών. Γνωστοποιήθηκε πως τις σκότωσαν κόβοντας τους τον λαιμό και ότι πρόκειται για δύο τουρίστριες που έκαναν διακοπές στο Κουσάντασι.
Το γεγονός αποκαλύφθηκε όταν η Ιρλανδή Σάνον Γκράχον επιστρέφοντας από βόλτα με πλοίο δεν μπορούσε να βρει την μητέρα της Μάριον Ελίζαμπεθ Γκράχον. Η Σάνον Γκράχον μη μπορώντας να βρει την μητέρα της προσέφυγε στην αστυνομία. Η δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία ανέκρινε τον 17χρονο σερβιτόρο Ρετζέπ Τ. με τον οποίο η νέα κοπέλα Σάνον Γκράχον είχε συνάψει σχέση.

Ο Ρετζέπ Τ. που είχε σχέση με την 15χρονη Σάνον Γκράχον ομολόγησε την δολοφονία. Ανέφερε ότι με την πρόφαση πως δήθεν θα τις έκανε βόλτα, πήρε την Μάριον Ελίζαμπεθ Γκράχον –που ήταν ενάντια στο να παντρευτούνε- και την φίλη της Κέιτ Γουίνς Μόρε που είχε έρθει μαζί της για διακοπές, τις πήρε με τον ταξιτζή Μ.Κ. από το Κουσάντασι και τις πήγε στην Σμύρνη.
Εκεί πήγαν ως το μαγαζί του πατέρα του, του Ε. Τ. όπου και πήρε το αυτοκίνητο του. Από εκεί λέγοντας πως δήθεν θα τις κάνει βόλτα, ανέβασε τις Μάριον Ελίζαμπεθ Γκράχον και την Κέιτ Γουίνς Μόρε και τις πήγε σε δασική περιοχή του Καινακλάρ. Ομολόγησε λοιπόν ότι εκεί τις σκότωσε μαχαιρώνοντας τες και μετά γύρισε στο Κουσάντασι.
ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Η νέα κοπέλα που είχε σχέση με τον Ρετζέπ Τ. όταν έγινε αυτό βρισκόταν σε βόλτα με πλοίο. Μη μπορώντας να βρει την μάνα της όταν γύρισε προσέφυγε στην αστυνομία και τότε αποκαλύφθηκε το γεγονός. Συνάδελφοι του Ρετζέπ από την δουλειά ανέφεραν ότι κινούνταν ύποπτα λέγοντας πως ¨ Ο Ρετζέπ όταν γύρισε ήταν πολύ διαφορετικός. Για κάποια ώρα κάθισε αμίλητος. Αργότερα άλλαξε τα ρούχα του, τα έβαλε σε μια σακούλα και τα πέταξε. ¨
Έγινε γνωστό ότι η αστυνομία ερευνώντας τα ρούχα του από τα σκουπίδια βρήκε λεκέδες από αίμα. Ο Ρετζέπ Τ. παραδέχτηκε το γεγονός και υπέδειξε που βρισκόταν τα πτώματα. Μετά την επιτόπια έρευνα τα πτώματα των δύο γυναικών μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Σμύρνης. Μετά την αποκάλυψη του γεγονότος συνελήφθησαν ο Ρετζέπ Τ., ο πατέρα του Ε. Τ. , και ο ταξιτζής Μ. Κ.
Η ανάκριση τους στην στρατοχωροφυλακή συνεχίζεται.
http://tourkikanea.gr/2011/08/19/turism/#more-8808

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.