ΚΛΕΒΩ, ΚΛΕΒΕΙΣ, ΚΛΕΒΕΙ.

-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ" ΚΛΕΦΤΕΣ.
[ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.... ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΊΝΑ.]
-ΠΑΙΔΙΑ[ΕΚΦΡΑΣΗ ΛΥΡΙΤΖΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ], ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ "ΚΛΕΒΩ" ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΥΣΤΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΚΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ;
-ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΛΥΡΙΤΖΗ ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΝΑ ΛΕΕΙ,
"ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ;"

-ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΥΡΙΤΖΗ(ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ).
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ Π.Χ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΤΟ ΦΟΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΣΤΑΝΤΕΣ;
 ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ-ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ-ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΑΔΏΝΟΥΝ Π.Χ. ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΤΖΉΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΎΓΟΥΝ;
-"ΟΥΕ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ."
Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ, ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ.
Γ. Δη

Σχόλια

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, ΛΥΡΙΤΖΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ !!!!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ .....

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η "ΠΛΗΡΩΜΗ" ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΨΩΜΙ" ΤΟΥΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό να μην είχαμε, τι είπε ο ένας και τι είπε ο άλλος. Το κλέψιμο είναι αδίκημα από όποιον και αν γίνεται όπως και να γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.