Όταν καίγονταν όλη η Ελλάδα...

αυτός φωτογραφίζονταν χαμογελαστός με φόντο τα αποκαΐδια....σήμερα που ξανακαίγεται...που βρίσκεται;;;;;
...τότε οι νταβατζήδες των ΜΜΕ με δάκρυα θρηνούσαν για τους νεκρούς και την καμμένη γη....σήμερα
που είναι τα φαντασμαγορικά τους πρωτοσέλιδα;;;;

...τότε λέγανε Καραμανλή φταις,σήμερα τι λένε;;;

Εμείς του λέμε ΟΥΣΤ κοπρίτες δοσίλογοι του ΕΘΝΟΥΣ.....

http://citypress-gr.blogspot.com/2011/08/blog-post_9485.html

Σχόλια

  1. ΤΡΕΞΤΕ ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ. ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ "ΑΞΙΟΠ..." ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ "ΜΟΝΑ" ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκρίνεται ανώνυμα πράγματα .....
    ΟΥΣΤ λοιπόν στα παπαγαλάκια της παπαρολογίας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ την ίδια απορία έχω.
    Που είναι η πράσινη ανάπτυξη;
    Τι εκπομπές CO2,μικρο-σωματιδίων έχουμε;
    Το σίγουρο είναι, με το πέρας των πυρκαγιών θα εμφανιστεί ο ΠΡΟΠΡΟ σαν το ιατροδικαστή και θα εξαγγείλει μέτρα πρόληψης, προσλήψεις,...... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν συγκρίνουμε ανώνυμα(???) πράγματα φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ(!!!) 8:27 τότε οι "πράσινες" φυλλάδες δήθεν επώνυμα, δεν προπαγανδίζουν και γράφουν μόνον ό,τι τους συμφέρει; Και τώρα δεν είναι το ίδιο με τότε είναι κάτι άλλο διαφορετικό, όμως η φωτιά δεν παύει να είναι φωτιά! Και θέτω το εξής ερώτημα αν ο ΓΑΠ τότε ήθελε μετα από τις φωτιές και ζητούσε εκλογές , τώρα έχει τα κότσια, ως Μνημονιακός και Πρωθυπουργός Περικοπών και Ξεπουλήματος, να το κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 27/8 11.22
    Η δεν ξερεις τι σου γίνεται ή δεν έχεις καλή μνήμη.
    Το 2007 ήδη είχαν προαναγγελθεί εκλογές και φυσικά ο ΓΑΠ δεν ζήτησε εκλογές.
    Το 2007 ο απολογισμός ήταν καμμένη η μισή και πλέον Πελοπόνησσος (ακόμα τα σημάδια φαίνονται), καμμένη όλη η νότιος Εύβοια, περικυκλωμένη από φλόγες η Αττική (μέχρι μέσα στου Ππαάγου) και κάμποσες φωτιές σε όλη την υπόλοιπη ελλάδα.
    Το 2007 κάποιοι ευφυείς τότε υπουργοί μιλούσαν για "στρατηγούς ένεμους" , για ασσύμετρες απειλές" (ανάθεμα και να ήξεραν τι σημαίνει ο όρος) και οτι "το πράσινο καίει το πράσινο".
    Το 2007 μετρήσαμε 87 νεκρούς, 2 πεσμένα αερπλάνα και 5 χωρία πλήρως κατεστραμένα.
    Οι συγκρίσεις πλέον δικές σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.