Χάλασε τις φτωχικές διακοπές του κ.Λοβέρδου η φραστική επίθεση που δέχτηκε στην Κυλλήνη Ηλείας

Από τις περσινές διακοπές του κ. Λοβέρδου στην Κυλλήνη.
Φραστική επίθεση δέχθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος όπως διαβάζουμε εδώ στην εφημερίδα τα ΝΕΑ.

Ας ελπίσουμε να μη χαλάσει τίποτα άλλο τις διακοπές του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και κυρίως να μη χρειαστεί να πάει σε νοσοκομείο της Ηλείας.

Γιατί όπως πέρσι που παραθέριζε σε επαρχιακή πόλη της Βορείου Ελλάδας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα έτσι και φέτος αν χρειαστεί υγειονομική (χτυπάμε ξύλο) περίθαλψη θα πρέπει να έχει φροντίσει για τη μετακίνησή του εκτός Ηλείας.
Για την ιστορία ο Υπουργός μας διαμένει στο Grecotel Olympia Riviera Thalasso...για τις φτωχικές διακοπές του σαν αυτές που δεν κάνουν φέτος εκατομμύρια Έλληνες.


http://pyrgos-news.blogspot.com/2011/08/blog-post_2438.html 

Σχόλια

  1. Ποιος κακοπροαίρετος (κλασικά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) του χάλασε του καλού μας του υπουργου τις "ολιγοήμερες" διακοπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.