Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

«Προσφέροντας ακόμα και ένα μολύβι κερδίζουμε ένα παιδικό χαμόγελο!»

Η ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ ευαισθητοποιήθηκε από την εκστρατεία του «Χαμόγελο του Παιδιού», η όποια ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο στην Πάτρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να αντέξουν την οικονομική επιβάρυνση των σχολικών απαιτήσεων ειδικά αυτή την οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε και αποφάσισε να μαζέψει σχολικά είδη και να συνεισφέρει με την προσφορά της όσο μπορεί σε αυτή την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το «Χαμόγελο του Παιδιού».


Η ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ καλεί όλους τους νεολαίους αλλά και τους μεγαλύτερους να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Όλα τα παιδιά δικαιούνται  να είναι ισότιμα στο σχολείο και να μην μειονεκτούν έναντι των άλλων παιδιών επειδή δεν έχουν την ίδια οικονομική δυνατότητα αλλά ούτε να παρεμποδίζεται η μαθητική τους απόδοση γιατί δεν έχουν τα απαιτούμενα σχολικά είδη.

Ας ενεργοποιηθούμε λοιπόν όλοι μας και ας συμβάλουμε με την οποιαδήποτε προσφορά μας .Η οποιαδήποτε ενίσχυση είναι σημαντική.

Τηλ. Επικοινωνίας 6977414275
Σας ευχαριστούμε
ΝΕ ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.