Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Οι επενδυτές στοιχηματίζουν ότι η Ιρλανδία, είναι η μόνη χώρα που θα διασωθεί από μόνη της.

Σύμφωνα με τους Ιrish times :

Tα Ιρλανδικά ομόλογα επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα στον κόσμο, καθώς οι επενδυτές στοιχηματίζουν ότι η Ιρλανδία είναι πιο πιθανόν να διασωθεί και να αναπτυχθεί από μόνη της, ενώ η Πορτογαλία και η Ελλάδα συρρικνώνονται. 

Οι Ιρλανδικοί τίτλοι απέδωσαν στους επενδυτές 14 % αύξηση τους
τελευταίους τρεις μήνες, το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ 26 αγορών του δημόσιου χρέους, σύμφωνα με τους δείκτες του Bloomberg και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Οικονομικών Αναλυτών Εταιρειών (EFFAS).
"Η οικονομία της Ιρλανδίας έχει δυνατότητες ανάπτυξης, ενώ οι άλλες οικονομίες δεν το κάνουν. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για την Ελλάδα και την Πορτογαλία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.