Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν άμεσα..πριν είναι αργά

Συζητάνε εν κρυπτώ..οτιδήποτε, με οποιονδήποτε χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σχέδιο..
Σας είχαμε μεταφέρει σε χθεσινό άρθρο την πληροφορία του Ireland's National Television and Radio Broadcaster RTE, ότι :
Η Φινλανδία την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισε μια δέσμευση από την Ελλάδα ότι, το διμερές δάνειο της ύψους € 2 δισ., θα είναι εξασφαλισμένο με περιουσιακά στοιχεία του κράτους !!!!
Το yle.fi  επιβεβαιώνει την πληροφορία, μεταφέροντας τις δηλώσεις της Φιλανδού υπουργού οικονομικών Jutta Urpilainen, η οποία σε συνέντευξη τύπου είχε αναφέρει:

"Η Υπουργός Οικονομικών εξήρε την συμφωνία που επιτεύχθηκε, λέγοντας ότι αυτή ήταν ακόμη καλύτερη από την αρχικά προτεινόμενη εισήγηση όπου, μια εταιρεία θα μπορούσε να δημιουργηθεί για τη διαχείριση ενός μέρους της ελληνικής κρατικής περιουσίας."
Σήμερα η Γερμανίδα υπουργός Εργασίας Ursula von der Leyen, η οποία είναι και αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, είπε σε τηλεοπτική της εμφάνιση ότι από δω και στο εξής τα μελλοντικά πακέτα στήριξης στην ευρωζώνη θα πρέπει να καλύπτονται από εγγυήσεις.
Ποιες θα είναι αυτές οι εγγυήσεις και τι είδους;
Αποθέματα χρυσού και μερίδια στην κρατική βιομηχανία!
Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε...
Άλλος ζητάει κρατική περιουσία, άλλος μετρητά, άλλος χρυσό...
Εδώ όμως εγείρεται και ένα άλλο θέμα..
Γιατί ζητάνε εγγυήσεις μόνο από την Ελλάδα, γιατί άραγε δεν ισχύει το ίδιο για τους Ιρλανδούς και Πορτογάλους ;
Mήπως είδαν ότι το μαγαζί είναι "γωνία", μας πήραν χαμπάρι και πλακώσανε κι οι γύφτοι ;;

Οι κ.κ της κυβέρνησης είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν άμεσα...
Όσο παραμένουν μόνο ζημιά και ανεπανόρθωτες βλάβες, στην οικονομία, στο κύρος και την υπόληψη της χώρας προκαλούν.

Σχόλια

  1. Να φύγουν δεν αρκεί. Πρέπει να τιμωρηθούν για τις Εθνικά επιζήμιες πράξεις τους. Δεν μπορεί να κρυφτούν πίσω από την ¨ παπάρα¨ ¨Πολιτικές ευθύνες¨, όπως στην περίπτωση των υποβρυχίων.
    Η όποια επόμενη κυβέρνηση το πρώτο που έχει υποχρέωση να κάνει είναι επαναφέρει σε ισχύ το άρθρο του συντάγματος που αναφέρει ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο ΝΌΜΟ.
    Όσοι Ζημιώνουν το Κράτος, το Δημόσιο να,
    ..... πληρώνουν.
    Δεν είναι τιμωρία το αποτέλεσμα των εκλογών. Οι εκλογές δεν είναι δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρίστο να φύγουν και να έρθουν ποιοί ?
    Αυτοί που σε βολεύουν και σε έχουν κάνει παπαγάλο τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής της Φινλανδίας, , Miapetra Kumpula-Natri, δήλωσε πως οι ηγέτες της Ευρωζώνης έχουν ήδη συμφωνήσει στις 21 Ιουλίου να επιτρέψουν μία διμερή συμφωνία εγγυήσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Φινλανδίας με σκοπό να διασφαλιστεί η συμμετοχή του Ελσίνκι στη διάσωση της Ελλάδας.

    Η Grand Committee αποφασίζει για τη θέση της βουλής στους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ οι αποφάσεις των 25 μελών της είναι πολιτικά δεσμευτικές.

    Παραπέμπει δε, στην ανακοίνωση των ηγετών της Ευρωζώνης στις 21 Ιουλίου που αναφέρει τα εξής: «Όπου κριθεί απαραίτητο, μία συμφωνία εγγυήσεων μπορεί να τεθεί σε ισχύ με σκοπό να καλυφθεί ο κίνδυνος που προκύπτει για τις χώρες-μέλη της Ευρωζώνης από τις εγγυήσεις τους στο EFSF».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.