Θέλουμε να είμαστε όσο κρατιστές είναι οι Γερμανοί, που μας εξαγοράζουν !!!

 8/5/2008

Ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσει ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ:

"Σκάνδαλο απιστίας εις βάρος της χώρας" χαρακτήρισε την πώληση του ΟΤΕ στην Ντόιτσε Τέλεκομ ο Γ. Παπανδρέου και διευκρίνησε πως το ΠΑΣΟΚ, αν γίνει κυβέρνηση θα εξαντλήσει τα νομικά και πολιτικά μέσα που θα έχει στη διάθεσή του για να ανακτήσει τον έλεγχό του. 
Είπε και άλλα πολύ ενδιαφέροντα που μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί


«Ορισμένοι αναρωτιούνται μήπως είμαστε εμείς κρατιστές; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Οχι, δεν είμαστε κρατιστές, αλλά θέλουμε να είμαστε όσο κρατιστές είναι οι Γερμανοί, που μας εξαγοράζουν»

Σχόλια

  1. Επειδή μας τα εχεις ...... με παλιές δηλώσεις του ΓΑΠ, σου στελνω αντίστοιχα και παλιές δηλώσεις του αρχηγού σου
    http://lesnampa.blogspot.com/2011/04/blog-post_714.html
    Για να δούμε τώρα τι θα βρεις να πείς .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε ρε αριστο, έχασες τη φωνή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι έπαθε ο Αρίστος αλλά εσύ ανώνυμε δε βλέπεις που πάει το ΠΑΣΟΚ τη χώρα, μήπως είσαι χορτασμένος, μπας και δε γνωρίζεις που να τοποθετήσεις τις μίζες, μπας και έχετε διοριστεί καμμια ντουζίνα εκεί στο σόι σου? Μη συγχέεις ανομια πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 5.38 μμ Χρόνια πολλά για την σημερινή επέτειο ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.