Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Oι εγγυήσεις με Φιλανδία δεν ισχύουν..Πάμε για άλλη λύση

Σύμφωνα με το euobserver, τo Ελσίνκι εγκατέλειψε την συμφωνία για εγγύηση του δανείου με την Αθήνα,  καθώς οι χώρες της ευρωζώνης,  θεώρησαν ότι απειλείται  αναίρεση του δεύτερου πακέτου ελληνικής διάσωσης.
Πηγή από το γραφείο της υπουργού Οικονομικών της Φινλανδίας Jutta Urpilainen, μιλώντας με την προϋπόθεση της ανωνυμίας, δήλωσε στο EUobserver : 

" Η λύση με την Ελλάδα που είχαμε την περασμένη εβδομάδα δεν ισχύει πια, αλλά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για μια άλλη λύση. "
"Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από τις δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία τόνισε την Τετάρτη στις χώρες της ευρωζώνης
"Δεν πρέπει να λαμβάνονται μονομερή βήματα στην ελληνική κρίση ». 
Η Αυστρία και οι Κάτω Χώρες δήλωσαν επίσης ότι θα μπλοκάρουν την φινλανδική-ελληνική συμφωνία, εκτός αν έχουν παρόμοια μεταχείριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.