Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Ελληνικές εταιρείες ξεπλένουν χρήμα της Βουλγαρικής μαφίας..Σύμφωνα με το novinite.com , εκτιμάται ότι είκοσι πέντε ελληνικές εταιρείες παρέχουν κάλυψη στη βουλγαρική μαφία, που ενεργεί στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας.
Οι πληροφορίες προέρχονται από μια κοινή πηγή της Βουλγαρικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία επικαλείται η βουλγαρική 24 Chassa (24 ώρες) daily.
Ελληνικές εταιρείες σύμφωνα με το δημοσίευμα,  ξεπλένουν χρήματα από παράνομες συναλλαγές ναρκωτικών, όπλων και μεταφορά λαθρομεταναστών.

Σε συνεργασία με 10 εικονικές βουλγαρικές εταιρείες, διεξάγονται πλασματικές συναλλαγές που ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια το χρόνο σε απάτες, με τεράστιες απώλεις  Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ). 
Η φορολογική απάτη συζητήθηκε ήδη από το Μάιο 2011 από τους υπουργούς Εσωτερικών της Βουλγαρίας Τσβετάν Τσβετάνοφ και τον  Χρήστο Παπουτσή υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.