Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

Νέο ωράριο στο δημόσιο από σήμερα

Από σήμερα 16 Αυγούστου τίθεται σε εφαρμογή στο δημόσιο το νέο ωράριο, το οποίο προβλέπει  2,5 ώρες παραπάνω εργασία την εβδομάδα.
Aυτό σημαίνει ότι ο εβδομαδιαίος χρόνος εργασίας στο δημόσιο από 37,5 που ήταν μέχι σήμερα θα αυξηθεί στις 40 ώρες.
Το ωράριο αυτό θα ισχύσει και για τους υπαλλήλους....
της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.
Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας, οι οποίοι έχουν μειωμένο χρόνο εργασίας σύμφωνα με ειδικές διατάξεις.
Παράλληλα όμως αλλάζει και ο χρόνος προσέλευσης των δημοσίων υπαλλήλων στις υπηρεσίες τους.

Πιο συγκεκριμένα θα μπορούν να προσέρχονται στην εργασία τους, στο διάστημα από τις 07:00 έως τις 09:00 ανά μισάωρο. 
Θα πρέπει όμως να αποχωρούν όταν συμπληρώνεται το οκτάωρο.
Η εξυπηρέτηση του κοινού στις δημόσιες υπηρεσίες,  θα γίνεται από τις 09:00 έως τις 15:00. Οι εφορίες θα εξυπηρετούν το κοινό από τις 09:00 μέχρι τις 14:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.