Γρηγοράκος : Άλλος ένας "αγανακτισμένος" βουλευτής του ΠΑΣΟΚ..

που αφού τα έχει ψηφίσει ΟΛΑ, ζητάει εκλογές...





Σχόλια

  1. Νωρίς το σκέφτηκες κ. Γρηγοράκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σκεφτηκε τωρα γιατι το παλληκαρι,
    1ον δεν εγινε υπουργος που πολυ το ηθελε , διοτι επι δυο ετη αρθρογραφει υπερ του ΓΑΠ, γραφοντας και ανοησιες το ολιγωτερον , στο ΠΑΡΟΝ και σε διαφορα φορα, δηλαδη ποσο εκπληκτος ειναι ο ΓΑΠ και τι καλα τα λεει και ποσο τον εκτιμα η Σεγκολεν, μη χεσω.
    Μετα λοιπον απο αυτην την υπερπροσπαθεια, ψηφισε μαζι με ολο τον προδοτικο εμο, το Μνημονιο1, Μεσοπροθεσμο και εφαρμοστικο, χωρις να ψελισει τιποτα, αλλα αντιθετως αρθρογραφισε σε ΠΑΡΟΝ και Καθημερινη υπερ.
    Μετα σκεπτομενος οτι οι συμπατριωτες του ναι μεν του εχουν υποχρεωση αλλα και αδειο στομαχι, μαλλον δεν θα τον ξαναψηφισουν και σκεφτεται να αποσυρθει.
    Φροντισε πριν μαζι με τον αλλον ιδιοφυη βολευτη της ΝΔ, να προτεινουν το Ερρικος Ντυναν,Γιαννοπουλο να γινει πανεπιστημιακο νοσοκομειο μια και οι δυο δεν εχουν εδρα , σε νοσοκομειο, δηλαδη να κλεισει θεση να εχουμε να πορευομαστε.
    το ιδιωτικο νοσοκομειο στο οποιο εργαζεται και σημερα, φημες λενε συνεταιρος με τον εμπορο οπλικων συστηματων, δεν παει καλα δδιοτι ο κοσμακης δεν εχει και δεν παει σε ιδιωτικα νοσηλευτηρια, και τεσι ποτε δεν ξερεις.
    Και πληροφοριες απο τον ΕΟΦ λενε οτι προτεινε μειωσει της τιμης της Ασπιρινης -Μπαγερν, και αυξηση της τιμης του Σαλοσπιρ, ελληνικης φαρμακοβιομηχανιας, αρα.
    αποτελεσμα η Μπαγερν εκοψε τις εισαγωγες του πιο φτηνου αναλγυτικου και καλου, και εμεινε το Σαλοσπιρ, εξ ισου καλο , αλλα κατι επαιξε εδω.
    Το λοιπον για να τελειωνουμε με τον σοσιαλιστη βολευτη, επρεπε να ειχε παει σπιτι του νωριτερα, σεβομενος την καταγωγη του, σεβομενος το λειτουργημα του, που το μετετρεψε σε επαγγελμα,
    και σεβομενος την ψηφο των δυστυχισμενων που τον ψηφισαν και ξερει για ποιον λογο.
    Το επερχομενο δικαστηριο θα τον κρινει αυστηρα, διοτι δεν μπορει θα υπαρξει "καθαρση" για το αδικημε της Εσχατης Προδοσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.