Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Παπαγεωργόπουλος: "Όλοι καταλάβαμε τι θέλουνε...."

«Την Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης και τα χρήματα και τις θέσεις εργασίας που φέρνει στην Θεσσαλονίκη δεν τα θέλουνε!
-Τη Δ.Ε.Θ. και τα χρήματα και τις θέσεις εργασίας που δημιουργεί για τους συμπολίτες μας δεν τα θέλουνε και γι’ αυτό δεν φτιάχνουν φέτος περίπτερο του Δ.Θ. για πρώτη φορά!

-Τα χρήματα των Υπουργείων που έκαναν περίπτερα στην Δ.Ε.Θ. και...
 τις θέσεις εργασίας που δημιουργούσαν δεν τα θέλουνε!
Τα Κινεζικά χρήματα για επενδύσεις στο Λιμάνι της πόλης μας και την δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας δεν τα θέλουνε!


Τα Κρατικά χρήματα για να αποκτήσει επιτέλους Δημαρχείο η Θεσσαλονίκη μας και να δουλέψουν εκατοντάδες συμπολίτες μας δεν τα θέλουνε!

Τα Ευρωπαϊκά χρήματα για να αναπλάσουμε την παραλία μας και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας δεν τα θέλουνε!

Τα Ιδιωτικά χρήματα για να λύσουμε το κυκλοφοριακό μας πρόβλημα με την υπόγεια παράκαμψη του κέντρου και να δημιουργηθούν με αυτόν τον τρόπο εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας δεν τα θέλουνε!

Τελικά όλοι οι Θεσσαλονικείς πρέπει να έχουν καταλάβει τι θέλουνε!…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.