Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Ανοίγει πανιά η Aegean Regatta 2011

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, 80 σκάφη με περισσότερους από 650 ιστιοπλόους ανοίγουν πανιά την Κυριακή 21 Αυγούστου για την Aegean Regatta 2011 που διοργανώνεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, την γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τους Ναυτικούς Ομίλους του Ανατολικού Αιγαίου.

Η πολύ όμορφη τελετή έναρξης το βράδυ του Σαββάτου στο Καρλόβασι Σάμου, αύξησε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία όλων για την πρώτη εκκίνηση.

Τα πρώτα σκάφη, αναμένονται να φθάσουν στην Λέρο νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, ενώ οι επόμενοι σταθμοί είναι η Νίσυρος και η Ρόδος.
Η δυναμική φετινή συμμετοχή δείχνει για ακόμη μία φορά ότι η «Ρεγκάτα του Αιγαίου» αποτελεί την αγαπημένη διοργάνωση για την πλειοψηφία των ιστιοπλόων, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες και για την δεύτερη δεκαετία της ζωής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.